Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g olive oil, plus extra for greasing
- 15 g fresh flat-leaf parsley leaves
- 50 g Parmesan cheese
- 100 g shallots, halved
- 3 garlic cloves
- 150 g aubergines, cut in pieces
- 150 g courgettes, cut in pieces
- 200 g red peppers, cut in pieces
- 1 tsp fine sea salt
- 125 g double cream
- 8 medium eggs
- ¼ tsp ground black pepper
- ½ tsp Chinese five spice
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 165 kJ / 40 kcal
- Eiwitten
- 1.7 g
- Koolhydraten
- 0.6 g
- Vetten
- 3.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegetable Tart
1h 15min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35 min
Veggie 'Burritos'
20 min
Beetroot and Herring Open Sandwich (Smørrebrød)
50 min
Baked Spinach and Cheese Strata
9 godz. 45 min
Buckwheat and Cacao Granola
2h 35min
Courgette, Corn and Ricotta Pancakes
1h 5min
Pearl Barley Risotto with Asparagus
1h 5min
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
30 min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1h 35 min.
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1h
Green Vegetable Frittata - Frittata verde
25 min