Apparaten en accessoires
Mini Roast Beef, Beetroot Chutney and Horseradish Rolls
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
12 pieces
Ingrediënten
Beetroot Chutney
-
cooked beetroot peeled, cut in pieces (3 cm)400 g
-
red onions quartered100 g
-
apples peeled, cored and quartered180 g
-
soft brown sugar200 g
-
red wine vinegar100 g
-
balsamic vinegar120 g
Horseradish Cream
-
crème fraîche60 g
-
mayonnaise50 g
-
creamed horseradish½ Tbsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
slider buns12
-
roast beef halved6 slices
-
rocket leaves50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Eiwitten
7 g
Calorieën
793 kJ /
188 kcal
Vetten
7 g
Koolhydraten
23 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Red Onion Gravy
25min
Mediterranean Bread
5u. 20min
Amaretti Stuffed Peaches with Saffron Zabaglione - Pesche ripiene con Amaretti e zabaione allo zafferano
1u. 20min
Peach Pavlova
5u. 30min
Limoncello Tarts
3u. 15min
Beetroot salad
10min
Meatballs with Romesco Sauce
1u. 40min
Ham and Mustard Toasts
3u.
Blueberry Bakewell Traybake
1u. 30min
Plum and Almond Traybake
1u. 5min
Bacon and Cranberry Jam
40min
Lamb Moussaka
1u. 30min