Apparaten en accessoires
Mini Roast Beef, Beetroot Chutney and Horseradish Rolls
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
12 pieces
Ingrediënten
Beetroot Chutney
-
cooked beetroot peeled, cut in pieces (3 cm)400 g
-
red onions quartered100 g
-
apples peeled, cored and quartered180 g
-
soft brown sugar200 g
-
red wine vinegar100 g
-
balsamic vinegar120 g
Horseradish Cream
-
crème fraîche60 g
-
mayonnaise50 g
-
creamed horseradish½ Tbsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
slider buns12
-
roast beef halved6 slices
-
rocket leaves50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Eiwitten
7 g
Calorieën
793 kJ /
188 kcal
Vetten
7 g
Koolhydraten
23 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10min
Béarnaise Sauce
20min
Malva Pudding
55min
Panna Cotta with Caramelised Mango - Panna cotta con mango caramellato
6u. 30min
Quick Cheese Soufflés
45min
Leftover Roast Bao Buns with Hoisin Sauce
2u. 30min
Pulled Pork Brioche Sliders with Slaw
5u. 50min
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben) Metric
1u.
Cajun Prawn Lettuce Cups with Pineapple Salsa
25min
Apple Flapjack Crumble with Cinnamon Ice Cream
9u.
Hazelnut Meringue with Banana and Toffee Filling
3u. 15min
Stuffed Picnic Loaf
4u. 50min