Compatibele versies
Mini Roast Beef, Beetroot Chutney and Horseradish Rolls
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Beetroot Chutney
- 400 g cooked beetroot, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 100 g red onions, quartered
- 180 g apples, peeled, cored and quartered
- 200 g soft brown sugar
- 100 g red wine vinegar
- 120 g balsamic vinegar
Horseradish Cream
- 60 g crème fraîche
- 50 g mayonnaise
- ½ Tbsp creamed horseradish
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 12 slider buns
- 6 slices roast beef, halved
- 50 g rocket leaves
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 793 kJ / 188 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 7 g
Alternatieve recepten
Tomato and Chilli Jam
1 Std. 15 Min
Spiced Nuts with Cranberries
30min
Caramelised Red Onion Chutney
24h
Chestnut and Cranberry Stuffing
1h 55min
Baked Camembert with Mandarin Jam and Herb Crackers
1h
Apple sauce
20min
Mango chutney
1u. 20min
Plum and Apple Jam
40min
Mango Chutney
1u. 20min
Pears in Spiced Red Wine
3 Std. 20 Min
Spiced Pear Jam and Chorizo
1 godz. 35 min
Rhubarb Marzipan Slices
1h 10min