Compatibele versies
Mini Roast Beef, Beetroot Chutney and Horseradish Rolls
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Beetroot Chutney
- 400 g cooked beetroot, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 100 g red onions, quartered
- 180 g apples, peeled, cored and quartered
- 200 g soft brown sugar
- 100 g red wine vinegar
- 120 g balsamic vinegar
Horseradish Cream
- 60 g crème fraîche
- 50 g mayonnaise
- ½ Tbsp creamed horseradish
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 12 slider buns
- 6 slices roast beef, halved
- 50 g rocket leaves
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 793 kJ / 188 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 7 g
Alternatieve recepten
Piccalilli
12h 35min
Rhubarb Fool
1h 10min
Millionaire's Shortbread with a Twist
1 godz. 45 min
Lemon Posset
2 Std. 40 Min
Plum and Apple Jam
40min
Gooseberry and Ginger Biscuit Layers
25min
Assorted Chocolate Truffles
2h 50min
Stilton and Walnut Biscuits with Roasted Garlic Jam
4 godz.
Get Ahead Turkey Gravy
1 godz. 45 min
Yule Log
3 Std.
Chilli and Apple Jelly
4 godz. 15 min
Spiced Pear Jam and Chorizo
1h 35min