Compatibele versies
Pancetta-Wrapped Apricot Stuffing Roll (Australia)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 slices pancetta, thick cut and rind removed (approx. 350 g)
- 20 slices pancetta (approx. 350 g), thick cut and rind removed
- 250 g white bread, slightly stale, torn into pieces (3 cm)
- 3 fresh sage leaves
- 2 onions, halved
- 2 garlic cloves
- 8 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only (approx. 15 g)
- 80 g unsalted butter, diced
- 12 dried apricots, cut in pieces (approx. 70 g)
- 50 g dried cranberries
- ¼ tsp fine sea salt, or to taste
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
- ½ tsp ground allspice
- 1 Tbsp apricot jam
- 2 large eggs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1110 kJ / 264 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
BBQ Sauce
20 min
Salted Chocolate Caramel Fudge
2 Std. 40 Min
Herb Butter Flatbreads
35min
Slow-Cooked Pulled Pork with Steamed Buns
3h
Assorted Chocolate Truffles
2 Std. 50 Min
Raspberry and Orange Jaffa Cakes
7h 45 min
Sausage Rolls
1h 10min
Diggers
1h 5min
Iced Ring Biscuits
1h 10min
Ginger Flapjacks
1h 30min
Cheese Scones
20 min
Yorkshire Pudding
1h