Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sabayon
- 4 egg yolks, from medium eggs
- 100 g golden caster sugar
- 50 g water, cold
Parfait
- 160 g fresh raspberries
- 250 g double cream
- 60 g meringues, broken in pieces (2-3 cm)
Fresh Berry Sauce
- 30 g sugar
- 150 g fresh strawberries, hulled, halved, plus extra for garnishing
- 150 g fresh raspberries, plus extra for garnishing
- 15 g lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1208 kJ / 289 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 28.1 g
- Vetten
- 18.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baked Peaches with Meringue Topping
40min
Sticky Toffee Puddings
1 godz.
Béarnaise Sauce
20 min
Profiteroles
2 godz. 15 min
Hollandaise Sauce
15 min
Sticky Toffee Puddings
1 godz.
Summer Pudding
8h 30min
Frozen Raspberry Ripple Meringue
4 godz. 10 min
Lime Yoghurt Mousse with Strawberry Coulis
2 godz. 15 min
Berry Christmas Pavlova Wreath
3h 30min
Raspberry and Chocolate Swirl Pavlova (gluten free)
4h 40min
Lemon Posset
2 godz. 40 min