Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sabayon
- 4 egg yolks, from medium eggs
- 100 g golden caster sugar
- 50 g water, cold
Parfait
- 160 g fresh raspberries
- 250 g double cream
- 60 g meringues, broken in pieces (2-3 cm)
Fresh Berry Sauce
- 30 g sugar
- 150 g fresh strawberries, hulled, halved, plus extra for garnishing
- 150 g fresh raspberries, plus extra for garnishing
- 15 g lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1208 kJ / 289 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 28.1 g
- Vetten
- 18.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fruit Sauce (Coulis)
10 min
Stilton and Walnut Biscuits with Roasted Garlic Jam
4h
Frozen Raspberry Ripple Meringue
4h 10min
Lemon Curd
1h
Cauliflower Cheese
50 min
Rhubarb Crumble
55 min
Apple and Blackberry Pudding
1h 15 min
Blackberry Jam
20min
Peach Pavlova
5 godz. 30 min
Lavender Shortbread
1h
Bakewell Tart
1h 50min
Lemon Posset
2h 40min