Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sabayon
- 4 egg yolks, from medium eggs
- 100 g golden caster sugar
- 50 g water, cold
Parfait
- 160 g fresh raspberries
- 250 g double cream
- 60 g meringues, broken in pieces (2-3 cm)
Fresh Berry Sauce
- 30 g sugar
- 150 g fresh strawberries, hulled, halved, plus extra for garnishing
- 150 g fresh raspberries, plus extra for garnishing
- 15 g lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1208 kJ / 289 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 28.1 g
- Vetten
- 18.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Smoked Mackerel Pâté
55 min
Chocolate Orange Mousse
2 Std. 20 Min
Rhubarb Fool
1 Std. 10 Min
Bread Sauce
1 Std. 25 Min
Béchamel Sauce
15 Min
Frozen Raspberry Ripple Meringue
4 Std. 10 Min
Rhubarb Crumble
55 min
Bitter Chocolate and Orange Liqueur Tart with Honeycomb Dust
3h 45min
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6h 15 min
Lemon Posset
2h 40min
Raspberry and Apple Crumble
1 godz. 5 min
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1 Std. 10 Min