Apparaten en accessoires
Eton Mess Parfait with a Fresh Berry Sauce
Voorbereiding. 15min
Totaal 9u.
8 portions
Ingrediënten
Sabayon
-
egg yolks from medium eggs4
-
golden caster sugar100 g
-
water cold50 g
Parfait
-
fresh raspberries160 g
-
double cream250 g
-
meringues broken in pieces (2-3 cm)60 g
Fresh Berry Sauce
-
sugar30 g
-
fresh strawberries hulled, halved, plus extra for garnishing150 g
-
fresh raspberries plus extra for garnishing150 g
-
lemon juice15 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Eiwitten
3.2 g
Calorieën
1208 kJ /
289 kcal
Vetten
18.2 g
Koolhydraten
28.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
The British Isles on a Plate
88 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Rhubarb Fool
1u. 10min
Lemon Posset
2u. 40min
Peach Melba
35min
Frozen Raspberry Ripple Meringue
4u. 10min
Gooseberry Curd Layer Cake with Elderflower Icing
3u.
Peppercorn Sauce
30min
Meatballs, Tomato Sauce and Parmesan Polenta
1u. 10min
Millionaire's Shortbread with a Twist
1u. 45min
Smoked Mackerel Pâté
55min
Victoria Sponge
1u. 10min
Berry Christmas Pavlova Wreath
3u. 30min
Yorkshire Pudding
1u.