Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sabayon
- 4 egg yolks, from medium eggs
- 100 g golden caster sugar
- 50 g water, cold
Parfait
- 160 g fresh raspberries
- 250 g double cream
- 60 g meringues, broken in pieces (2-3 cm)
Fresh Berry Sauce
- 30 g sugar
- 150 g fresh strawberries, hulled, halved, plus extra for garnishing
- 150 g fresh raspberries, plus extra for garnishing
- 15 g lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1208 kJ / 289 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 28.1 g
- Vetten
- 18.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lemon Posset
2h 40min
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6 Std. 25 Min
Salted Caramel Shortbread
3 Std.
Caramel Parfait
7h
Mandarin and White Chocolate Trifle
6h
Lime Yoghurt Mousse with Strawberry Coulis
2h 15min
Salted Caramel Ice Cream
14u.
Fruit Sauce (Coulis)
10 min
Raspberry and Chocolate Swirl Pavlova (gluten free)
4h 40min
Frozen Raspberry Ripple Meringue
4h 10min
Rich Shortcrust Pastry
25min
Raspberry and Chocolate Swirl Pavlova
4h 40min