Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
White Chocolate Cheese Mousse
- 70 g digestive biscuits
- 200 g double cream, chilled (see tips)
- 100 g white chocolate, small pieces or callets
- ¼ vanilla pod, seeds only (see tip)
- 200 g cream cheese
Sous-vide Strawberries and Assembly
- 400 g strawberries, hulled and halved, or quartered if large
- ¼ tsp ground cinnamon (optioneel)
- 2 pieces orange zest (1 cm x 3-4 cm)
- 1500 g water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)
- 30 g lemon juice (see tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1615 kJ / 386 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lime Yoghurt Mousse with Strawberry Coulis
2 godz. 15 min
Celeriac Remoulade (TM5)
10min
Apple Peel and Spice Mix
50min
Sous-vide Pears with Cinnamon Sauce
2 Std. 5 Min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Salmon with Aromatics at 50°C
1 godz. 40 min
Fruit Sauce (Coulis)
10min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2 Std. 10 Min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1 Std. 20 Min
Salted Caramel Ice Cream
14 godz.
Choux Bites with Tarragon Chicken Salad
2 Std.
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2 Std.