Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
White Chocolate Cheese Mousse
- 70 g digestive biscuits
- 200 g double cream
- 100 g white chocolate, small pieces or callets
-
¼
vanilla pod, seeds only (see tip)
of ½ tsp vanilla bean paste, seeds only (see tip) - 200 g cream cheese
Sous-vide Strawberries and Assembly
- 400 g strawberries, hulled and halved, or quartered if large
- 2 pieces orange zest (1 cm x 3-4 cm)
- ¼ tsp ground cinnamon (optioneel)
- 1500 g water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)
-
30
g lemon juice (see tip)
of 1 tsp ascorbic acid powder (see tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1615 kJ / 386 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 159 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Peach Pavlova
5h 30min
Vanilla Syrup
40min
Meringue Ghosts
12 Std. 25 Min
Peach Melba
35min
Lemon and Rosemary Infused Oil
15min
Vanilla Ice Cream
12h
Rhubarb Ice Cream
36u. 25min
Spooning Custard
15min
Gooseberry and Ginger Biscuit Layers
25min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1 godz. 20 min
Caramel Sauce
1h 30min