Apparaten en accessoires
Caramel Sauce
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u. 30min
400 g
Ingrediënten
-
light brown sugarsugar250 g
-
unsalted butter cold, cut in 1 piece (6 cm x 4 cm x 1 cm)30 g
-
cream, min. 30% fat (whipping or double cream)200 - 250 g
-
water1030 g
-
lemon juice1 tsp
-
vinegar1 Tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 400 g
Eiwitten
5 g
Calorieën
8545 kJ /
2040 kcal
Vetten
111 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
256 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Custard
15min
Chocolate Sauce
5min
Lemon Curd
20min
Profiteroles
2u. 15min
Chocolate Sauce
10min
Quick Puff Pastry
1u. 20min
Clementine and Poppy Seed Buttermilk Scones
30min
Rich Shortcrust Pastry
25min
Raspberry and Vanilla Éclairs
2u.
Spooning Custard
15min
Mini Coffee Pecan Layer Cakes
55min
Walnut Brittle
1u. 30min