Apparaten en accessoires
Caramel Sauce
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u. 30min
400 g
Ingrediënten
-
light brown sugarsugar250 g
-
unsalted butter cold, cut in 1 piece (6 cm x 4 cm x 1 cm)30 g
-
cream, min. 30% fat (whipping or double cream)200 - 250 g
-
water1030 g
-
lemon juice1 tsp
-
vinegar1 Tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 400 g
Eiwitten
5 g
Calorieën
8545 kJ /
2040 kcal
Vetten
111 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
256 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Custard
15min
Sous-vide Strawberries with White Chocolate Cheese Mousse
2u.
Chocolate icing (ganache)
20min
Choux Pastry
2u.
Whipped Cream
10min
Assorted Chocolate Truffles
2u. 50min
Honeycomb
1u. 30min
Caramel Toffees
2u.
Chocolate Sauce
10min
Hot chocolate
10min
Sweet Pastry Tartlets
1u. 45min
Mixed Berries Pavlova Stack
5u. 30min