Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
TM6 TM5

Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy

4.9 (45 beoordelingen)

Ingrediënten

Porcini Parmesan Stuffing

  • 25 g dried porcini mushrooms
  • 250 g boiling water
  • 80 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 80 g bread, torn in pieces
  • 3 sprigs fresh parsley, leaves only
  • 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
  • 100 g chestnut mushrooms, halved
  • 70 g shallots, halved
  • 20 g unsalted butter, diced
  • 2 garlic cloves
  • ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
  • 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste

Fillet of Beef

  • 1100 - 1200 g beef fillet
  • 2 Tbsp olive oil, plus extra for drizzling
  • 1 Tbsp unsalted butter

Red Wine Gravy

  • 150 g red wine
  • 150 g redcurrant jelly
  • ½ beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
    of ½ tsp beef stock paste, homemade
  • 1 Tbsp cornflour, mixed with 1 Tbsp water

Voeding
per 1 portion
Calorieën
2118 kJ / 505 kcal
Eiwitten
45 g
Koolhydraten
20 g
Vetten
23 g
Verzadigd vet
11 g
Natrium
653 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten