Compatibele versies
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Porcini Parmesan Stuffing
- 25 g dried porcini mushrooms
- 250 g boiling water
- 80 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 80 g bread, torn in pieces
- 3 sprigs fresh parsley leaves
- 2 sprigs fresh rosemary leaves
- 100 g chestnut mushrooms, halved
- 70 g shallots, halved
- 20 g unsalted butter, diced
- 2 garlic cloves
- ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
Fillet of Beef
- 1100 - 1200 g beef fillet
- 2 Tbsp olive oil, plus extra for drizzling
- 1 Tbsp unsalted butter
Red Wine Gravy
- 150 g red wine
- 150 g redcurrant jelly
-
½
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
of ½ tsp beef stock paste, homemade - 1 Tbsp cornflour, mixed with 1 Tbsp water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1819.9 kJ / 435 kcal
- Eiwitten
- 35.6 g
- Koolhydraten
- 24.3 g
- Vetten
- 20.8 g
- Verzadigd vet
- 9.5 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 585.1 mg
Alternatieve recepten
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 Std. 20 Min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1h 40min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min
Roast Turkey with Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
5 Std. 30 Min
Strawberry and Pistachio Semifreddo - Semifreddo alla fragola e pistacchio
18h
Chicken Liver Parfait
2h 40min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50min
Prawn Cocktail
15 Min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2h 10min
Pulled Pork Brioche Sliders with Slaw
5 Std. 50 Min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26h 15min
Marmalade-glazed Ham
1 Std. 50 Min