Compatibele versies
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Porcini Parmesan Stuffing
- 25 g dried porcini mushrooms
- 250 g boiling water
- 80 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 80 g bread, torn in pieces
- 3 sprigs fresh parsley leaves
- 2 sprigs fresh rosemary leaves
- 100 g chestnut mushrooms, halved
- 70 g shallots, halved
- 20 g unsalted butter, diced
- 2 garlic cloves
- ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
Fillet of Beef
- 1100 - 1200 g beef fillet
- 2 Tbsp olive oil, plus extra for drizzling
- 1 Tbsp unsalted butter
Red Wine Gravy
- 150 g red wine
- 150 g redcurrant jelly
-
½
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
of ½ tsp beef stock paste, homemade - 1 Tbsp cornflour, mixed with 1 Tbsp water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1819.9 kJ / 435 kcal
- Eiwitten
- 35.6 g
- Koolhydraten
- 24.3 g
- Vetten
- 20.8 g
- Verzadigd vet
- 9.5 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 585.1 mg
Alternatieve recepten
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 Min
Moroccan Lamb with Chopped Salad
13 godz. 15 min
Lamb Cooked Two Ways with Carrot and Ginger Purée and Red Wine Jus
5 Std. 15 Min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 Std. 10 Min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 Min
Béarnaise Sauce
20 Min
Caesar Salad Dressing
5 Min
Hollandaise Sauce
15 Min
American Style Blue Cheese Dressing
5 Min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2h 10min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 Min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2h 10min