Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g black peppercorns
- 4 beef fillet steaks (approx. 150 g each)
- 60 g liquid beef stock
- 40 g brandy
- 60 g double cream
- 50 g unsalted butter, diced
- 2 Tbsp olive oil
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4072.7 kJ / 973.4 kcal
- Eiwitten
- 69.1 g
- Koolhydraten
- 5.4 g
- Vetten
- 71.4 g
- Verzadigd vet
- 30.7 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 217.4 mg
Alternatieve recepten
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 min
Chicken Shawarma with Moroccan Houmous and Chilli Sauce
2h 25min
Peppercorn Sauce
30 dk
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1h 10min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 dk
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 min
Prawn Saganaki
35 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Chicken Tikka Bowls with Kachumber
2h 50 min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26 Std. 15 Min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 min