Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g black peppercorns
- 4 beef fillet steaks (approx. 150 g each)
- 60 g liquid beef stock
- 40 g brandy
- 60 g double cream
- 50 g unsalted butter, diced
- 2 Tbsp olive oil
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4072.7 kJ / 973.4 kcal
- Eiwitten
- 69.1 g
- Koolhydraten
- 5.4 g
- Vetten
- 71.4 g
- Verzadigd vet
- 30.7 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 217.4 mg
Alternatieve recepten
Thai Salmon Parcels with Jasmine Rice
45min
Monkfish and prawn soup
1h
Tuna Poke Nachos
30 Min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2 godz. 10 min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 godz. 10 min
Christmas Baked Cod (Portugal)
1 godz. 15 min
Seared Sesame Steaks with Ginger Chopped Salad and Lime Couscous
35 Min
Herby Steaks with French Potato Salad
45min
Stuffed Mushrooms with Manchego Cheese
40min
Beef Bourguignon
1h 30min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40min