Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spice Rub
- 2 ½ tsp paprika
- 2 tsp salt
- 2 tsp brown sugar
- 1 tsp black pepper, ground
- ½ tsp chilli powder
- ½ tsp garlic powder
- ½ tsp onion powder
- ¼ tsp cayenne pepper, ground
- 910 - 1135 g beef tri-tip steak, trimmed
Creamed Spinach
- 170 g water
- 510 g spinach leaves, fresh, divided
- 115 g onions, in pieces
- 2 garlic cloves
- 30 g unsalted butter, in pieces
- 115 g cream cheese, in pieces
- 60 g heavy cream 33%-35% M.F.
- ½ tsp salt, to taste
- 4 sweet corn cobs, grilled, to serve (see Tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3071 kJ / 734 kcal
- Eiwitten
- 76 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 34 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 795 mg
Alternatieve recepten
Slow cooked veal stew
2 godz. 10 min
Rare beef steak with herb garlic butter
2 godz. 15 min
Allergen Free Chocolate Dipped Fruit
45 min
Grilled Steaks with Red Pepper Sauce
25 min
Gefilte Fish
1 godz. 10 min
Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup
40min
Bread stew with tomato and onion
Geen beoordelingen
Salmon Tartare
10 min
Creamy turkey stew (TM6)
3 godz. 50 min
Green Beans with Balsamic Pearl Onions
35 min
Garlic mushrooms
20 min
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2 godz. 15 min