Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spice Rub
- 2 ½ tsp paprika
- 2 tsp salt
- 2 tsp brown sugar
- 1 tsp black pepper, ground
- ½ tsp chilli powder
- ½ tsp garlic powder
- ½ tsp onion powder
- ¼ tsp cayenne pepper, ground
- 910 - 1135 g beef tri-tip steak, trimmed
Creamed Spinach
- 170 g water
- 510 g spinach leaves, fresh, divided
- 115 g onions, in pieces
- 2 garlic cloves
- 30 g unsalted butter, in pieces
- 115 g cream cheese, in pieces
- 60 g heavy cream 33%-35% M.F.
- ½ tsp salt, to taste
- 4 sweet corn cobs, grilled, to serve (see Tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3071 kJ / 734 kcal
- Eiwitten
- 76 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 34 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 795 mg
Alternatieve recepten
Latkes
35 dk
Hoisin Honey BBQ Sauce
30 Min
Stracciatella Soup
30 Min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
45 dk
Yucatan Style Sopa de Lima
40 dk
Maple-Buttered Rum Cider
20 dk
Tuna stew with potatoes
40 dk
Grated Carrot Salad
10 Min
Grape Jelly Sweet & Sour Meatballs
50 dk
Steak tartare
10 Min
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40 dk
Steamed Peas
20 dk