Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crispy Couscous
- 8 oz couscous
- 8 oz water, or per couscous package instructions
- 3 oz pitted Kalamata olives, halved
- 5 oz grape tomatoes, halved
- 2 tbsp extra virgin olive oil
Rainbow Salad
- 5 oz orange pepper (approx. 1 pepper), cored, cut into 2-3 wedges that fit through feeder tube
- 5 oz yellow bell pepper (approx. 1 pepper), cored, cut into 2-3 wedges that fit through feeder tube
- 8 oz Persian cucumber, unpeeled, ends removed
- 3 oz red onion, halved vertically (optioneel)
Tahini Dressing
- 3 oz tahini
- 4 oz freshly squeezed lemon juice
- 1 oz water
- 2 garlic cloves
- ½ tsp salt
- ½ oz maple syrup
- 6 oz arugula
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1316.5 kJ / 314.6 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 41.1 g
- Vetten
- 14.6 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 327.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30 min
Curried Chicken and Apple Salad
30 min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20 min
Chunky Vegetable Barley Soup
1h
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (with Cutter)
20 min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20 min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 min
Buddha Bowl with Chicken
1h
Spring Greens and Grapefruit Salad
30 min
Broccoli Red Lentil Soup
25 min
Steamed Frittata Egg Cups
45 min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 min