Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 oz olive oil
- 1 ½ oz shallots, halved
- 2 garlic cloves
- 1 tsp dried Italian seasoning
- 1 tsp salt
- 1 oz white wine vinegar
- 2 oz lemon juice
- ½ tsp paprika
- 1 tsp Dijon mustard
- 20 oz medium shrimp, fresh, raw, peeled, deveined
- 35 oz water
- 8 oz orzo
- ½ tsp olive oil
- 8 oz frozen peas
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3164.2 kJ / 756.3 kcal
- Eiwitten
- 30.4 g
- Koolhydraten
- 55.1 g
- Vetten
- 45.3 g
- Verzadigd vet
- 6.6 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 1407.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomato Crusted Salmon with Rice
30 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35 min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1h
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4h 20min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5hod. 5min
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45min
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Slow Cooked White Chicken Chili
2 godz. 10 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Mushroom Fettuccini
40min