Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 lemon
- 1 ½ oz extra virgin olive oil, divided
- 2 oz soy sauce
- ½ tsp brown sugar
-
4
fresh salmon fillets (5-6 oz ea., 1¼ in. thick )
of 4 firm white fish fillets (5-6 oz ea., 1¼ in. thick ) - 21 oz russet potatoes, peeled, cubed (½ in.), divided
- 4 oz onions, quartered
- 1 garlic clove
- non-stick cooking spray
- 16 oz vegetable stock
- salt, to season, to taste
- ground black pepper, to season, to taste
-
12
oz broccoli florets
of 12 oz mixed vegetables (e.g. carrots, cauliflower, broccoli), sliced - 16 oz frozen green peas
- 8 oz whole milk, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 5076.1 kJ / 1213.2 kcal
- Eiwitten
- 107 g
- Koolhydraten
- 55.2 g
- Vetten
- 65 g
- Verzadigd vet
- 12.3 g
- Vezels
- 10.1 g
- Natrium
- 4305.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Steamed Vegetables with Kefir Dressing
40min
Lemon Garlic Salmon
2u. 20min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Avocado Tuna Salad
5min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Broccoli Sauté
20min
Jersey Beef
30min
Meat Sauce
1h 45min
Cheese Omelet with Spinach
25min
Grated Carrot Salad
10min
Turkey Bolognese Sauce
50min
Maple Glazed Chicken with Acorn Squash and Rice
1 Std. 10 Min