Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 lemon
- 1 ½ oz extra virgin olive oil, divided
- 2 oz soy sauce
- ½ tsp brown sugar
-
4
fresh salmon fillets (5-6 oz ea., 1¼ in. thick )
of 4 firm white fish fillets (5-6 oz ea., 1¼ in. thick ) - 21 oz russet potatoes, peeled, cubed (½ in.), divided
- 4 oz onions, quartered
- 1 garlic clove
- non-stick cooking spray
- 16 oz vegetable stock
- salt, to season, to taste
- ground black pepper, to season, to taste
-
12
oz broccoli florets
of 12 oz mixed vegetables (e.g. carrots, cauliflower, broccoli), sliced - 16 oz frozen green peas
- 8 oz whole milk, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 5076.1 kJ / 1213.2 kcal
- Eiwitten
- 107 g
- Koolhydraten
- 55.2 g
- Vetten
- 65 g
- Verzadigd vet
- 12.3 g
- Vezels
- 10.1 g
- Natrium
- 4305.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fragrant Chicken Curry Second Bowl
1h
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2 Std.
Steamed Egg Cups
20 min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1h
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45min
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45min
Steamed Salmon and Veggies with Yellow Rice
35min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Meat Sauce
1 godz. 45 min
Dirty Rice
1 Std. 5 Min
Creole Style Jambalaya
1h 10min