Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 garlic cloves, divided
- 2 tbsp yellow mustard
- 2 ½ oz Worcestershire sauce, divided
- 1 ½ tsp ground black pepper, divided
- 2 sirloin steaks, (16 oz each and 2½ thick)
- 1 tbsp canola oil
- 12 oz unsalted butter, cut into pieces
- 1 ½ oz Madeira wine, (see Variation)
- ½ tsp salt
-
4
slices white bread, sliced and toasted
of 4 slices sourdough, sliced and toasted
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4627.6 kJ / 1106 kcal
- Eiwitten
- 38.9 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 94.6 g
- Verzadigd vet
- 53.9 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 796.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lemon Garlic Salmon
2h 20 min
Steak au Poivre
20min
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1h 10 min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1h
Crispy Saffron Chicken and Rice
2u. 5min
Wild Rice Pork Pilaf
1h 10 min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4 Std. 20 Min
Meat Sauce
1h 45 min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5h 5min
Arroz con Leche Cubano (Rice Pudding)
1h 5 min
Fish and Chips
30 min
Artichoke Alfredo Sauce
45 min