Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 garlic cloves, divided
- 2 tbsp yellow mustard
- 2 ½ oz Worcestershire sauce, divided
- 1 ½ tsp ground black pepper, divided
- 2 sirloin steaks, (16 oz each and 2½ thick)
- 1 tbsp canola oil
- 12 oz unsalted butter, cut into pieces
- 1 ½ oz Madeira wine, (see Variation)
- ½ tsp salt
-
4
slices white bread, sliced and toasted
of 4 slices sourdough, sliced and toasted
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4627.6 kJ / 1106 kcal
- Eiwitten
- 38.9 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 94.6 g
- Verzadigd vet
- 53.9 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 796.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Baja-Style Fish Tacos
30min
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1h 10min
Black Rice Bowl with Chicken and Mushrooms
40min
Low Carb Cranberry Sauce
20min
Fish Ceviche
3 Std. 25 Min
Spam
1h 15min
Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin
4h 50min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4h 20min
Cherry Amaretto Dream
10min
Salisbury Steak TV Dinner
1h
Meat Sauce
1h 45 min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1h