Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Prosciutto Dust
- 5 oz prosciutto, thinly sliced
Romaine Salad and Blue Cheese Dressing
- ½ oz parsley, leaves only
- 5 oz sour cream
- 3 oz Roquefort cheese, plus extra crumbled, to serve
- 2 tsp Worcestershire sauce
- 2 hearts of romaine lettuce, halved, lengthwise
- 1 lemon, quartered
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 887 kJ / 212 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 Min
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55 Min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45 Min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 Min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25min
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1hod. 50min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Lime-Cilantro Vinaigrette
10 Min
Tuna Tartare
40 Min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 Min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 Min
Smoked Salmon Dip
10 Min