Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinade
- 1 orange, thin peel only, no pith
- 2 garlic cloves
- 2 tsp dried oregano
- 1 tsp salt
- 1 tsp black peppercorns
- 1 tsp dried red chili flakes
- 4 oz orange juice
- 1 tsp honey
- 24 oz chicken breasts, air-chilled, boneless and skinless (approx. 3-4 breasts)
Dressing
- 6 oz extra virgin olive oil
- 6 sprigs fresh oregano, leaves only
- 1 garlic clove
- ½ tsp salt
- 2 oz orange juice
- 1 oz apple cider vinegar
- 1 tsp honey
- 1 tsp stone ground mustard
Steaming
- 7 oz quinoa
- 35 oz water
- 16 oz red beets, peeled, sliced into half-moons (¼ in.)
- 6 oz fresh green beans, trimmed and halved
-
6
oz beet greens, cut into thin ribbons
of 6 oz baby spinach - 6 oz blackberries
- 5 oz goat cheese, crumbled or cut into pieces
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3113 kJ / 744 kcal
- Eiwitten
- 55 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1h 10min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 Min
Chicken Cacciatore with Orzo
1h 5min
Keto White Chicken Chili
50 Min
Tinga de Pollo (TM5 Metric)
30 Min
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1 Std. 50 Min
Moroccan Chicken Bowl
45 Min
Beef Tostadas
1h 10min
Curried Chicken, Arugula and Pineapple
35 Min
Picadillo (Texas Hash)
40 Min
Mediterranean Chicken with Olives
35 Min
Chicken Fajita Soup
50 Min