Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 boneless pork loin (approx. 48 oz)
- 8 oz bacon
- salt, to season, to taste
- ground black pepper, to season, to taste
- 12 oz white wine
- 2 red onions, sliced into rings
- 2 apples, cored and sliced into rings
- 3 dried bay leaves
- 3 sprigs fresh rosemary
- 3 oz Parmesan cheese, cubed
- 2 tsp white pepper
- 1 tbsp Dijon mustard
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2113 kJ / 505 kcal
- Eiwitten
- 48 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 933 mg
Alternatieve recepten
Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1h
Greek Style Pork Stew
50 min
Greek Style Pork Stew
1h
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35 min
Chicken Marsala
40 min
Chicken Parmesan
1 godz. 10 min
Chicken Cacciatore with Orzo
1h 5min
Beef Empanadas
1 godz. 10 min