Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 boneless pork loin (approx. 48 oz)
- 8 oz bacon
- salt, to season, to taste
- ground black pepper, to season, to taste
- 12 oz white wine
- 2 red onions, sliced into rings
- 2 apples, cored and sliced into rings
- 3 dried bay leaves
- 3 sprigs fresh rosemary
- 3 oz Parmesan cheese, cubed
- 2 tsp white pepper
- 1 tbsp Dijon mustard
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2113 kJ / 505 kcal
- Eiwitten
- 48 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 933 mg
Alternatieve recepten
Turkey, Bacon and Avocado Burgers
2sa
Beef Lasagna
2 Std. 5 Min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Chicken Coq au Vin (Betty)
2 Std. 15 Min
Chicken Adobo
1h 25 min.
Crown Roast of Lamb
1h 40min
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1h 40min
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50 dk
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1sa
Chunky Beef Stew
2h 10 min.
Beef and Broccoli Sauté
30 dk
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2 godz. 55 min