Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 65 - 80 oz beef tenderloin (4-5 lb)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 2 tbsp vegetable oil
- 6 tbsp Dijon mustard
- 4 oz Parmesan cheese
- 3 ½ oz white wine
- 5 sprigs thyme, fresh
- 10 oz heavy whipping cream
- 2 oz unsalted butter
- 2 oz horseradish sauce, jarred
- fresh rosemary, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2377 kJ / 568 kcal
- Eiwitten
- 54 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 36 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 668 mg
Alternatieve recepten
Carolina BBQ Chicken with Skillet Cornbread
3h 25 min
Bourbon-Glazed Chicken Wings
50 Min
Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin
4h 50min
Ham and Cream Cheese Spread
10 Min
Sous-Vide Citrus Chicken Wings with Potatoes
5 Std. 45 Min
Sous-vide Herbed Turkey with Roasted Red Pepper Sauce
5 Std.
Chicken with Nectarine Salsa
1 Std.
Coquito (Puerto Rican Eggnog)
2 Std. 15 Min
Beef Barbacoa
2 Std.
Shrimp Sauté
25 Min
Pork Gyros with Tzatziki
15min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 Min