Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 65 - 80 oz beef tenderloin (4-5 lb)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 2 tbsp vegetable oil
- 6 tbsp Dijon mustard
- 4 oz Parmesan cheese
- 3 ½ oz white wine
- 5 sprigs thyme, fresh
- 10 oz heavy whipping cream
- 2 oz unsalted butter
- 2 oz horseradish sauce, jarred
- fresh rosemary, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2377 kJ / 568 kcal
- Eiwitten
- 54 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 36 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 668 mg
Alternatieve recepten
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2 godz. 55 min
Parmesan Stock Cubes
35min
Pork Tenderloin with Spicy Coconut Sauce, Garlic Naan and Cucumber Salad
1 Std. 45 Min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35min
Cheesy Stuffed Meatloaf with Broccolini and Eggplant
1h 5min
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1 Std. 40 Min
Chicken Parmesan
1 godz. 10 min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Baby Back Ribs with Chipotle BBQ Sauce
1h 30min
Garlic Shrimp
35min