Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salad
- 24 oz salmon fillets, boneless
- 2 oz lemon juice
- 1 ½ tsp salt, divided
- ⅛ tsp ground black pepper
- 3 sprigs fresh dill, leaves only
- 3 ½ oz fresh green beans, trimmed, halved
- 3 oz fennel bulb, trimmed and thinly sliced (approx. 1 sm.)
- 53 oz water
- 16 oz dried orzo pasta
Sauce
- 12 ½ oz avocado (approx. 3 sm.)
- 4 ½ oz plain yogurt
- 2 oz lemon juice
- ½ oz yellow mustard
- 2 sprigs fresh dill
- 1 tsp salt
- 5 oz red onion, halved, thinly sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 954 kJ / 228 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
55min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15 min
Southwest Quinoa
40min
Greek Lentils and Rice
40min
Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne
35min
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
1h 10min
Moroccan Chicken Bowl
45 Min
Salmon and Lemon Rice Salad
40min
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
40min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Vegetarian Chili
50min