Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 garlic clove
- 3 sprigs fresh parsley, leaves only
- 3 sprigs fresh basil, leaves only
- 1 fish fillet (approx. 5-7oz)
- 1 tbsp olive oil
- 1 tsp salt, plus 2-3 pinches, to season, to taste, divided
- 2 - 3 pinches ground black pepper, to taste, divided
- 6 - 8 slices zucchini, thinly sliced (⅛ in.)
- 2 - 3 slices lemon, thinly sliced
- 1 tbsp pine nuts
- 35 oz water
- 2 oz long-grain rice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2442.2 kJ / 583.7 kcal
- Eiwitten
- 40.7 g
- Koolhydraten
- 55.5 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 3.6 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 3052.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1h
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
35 min
Cold Red Curry Soup
30 min
Lemon Garlic Salmon
2h 20 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Broccoli Red Lentil Soup
25 min
Cutter Beet Carpaccio
Geen beoordelingen
Avocado Tuna Salad
5min
Slow Cooked Lamb Leg with Spring Vegetables
2h
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4 Std. 20 Min
Cheese Omelet with Spinach
25 min
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45 min