Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oz olive oil, divided
- 21 oz boneless pork shoulder, sinew free, boneless, cubed (2½ in. x 1½ in.), divided
- ½ tsp salt, divided
- 2 pinches fresh ground pepper, divided
- 5 oz onion, quartered
- 7 oz ripe tomatoes, in pieces
-
1
canned jalapeño pepper
of 1 fresh jalapeño pepper, deseeded, sliced - 4 oz red bell pepper, in pieces (¾ in.)
- 4 oz green bell pepper, in pieces (¾ in.)
- 9 oz canned black beans, drained, divided
- 1 oz tomato paste
- 3 ½ oz water
-
½
tsp chicken stock paste
of ½ chicken stock cube - 6 - 12 corn tortillas, warmed
- 4 tbsp fresh cilantro leaves
- 3 ½ oz sour cream
- 2 avocados
- 1 lime, in wedges
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2365.1 kJ / 565.3 kcal
- Eiwitten
- 24.6 g
- Koolhydraten
- 36.9 g
- Vetten
- 37.2 g
- Verzadigd vet
- 10.4 g
- Vezels
- 12 g
- Natrium
- 423 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortilla Soup
25min
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30 Min
Carnitas
50 Min
Chicken Enchiladas
40 Min
Picadillo (Texas Hash)
40 Min
Fish Tacos
45 Min
Biltmore Chicken Posole
1 Std. 30 Min
Beef Barbacoa
2h
Mexican Lasagna
1h 20min
Shredded Jerk Chicken
1 godz. 55 min
Chicken Fajita Soup
50 Min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25min