Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
7
oz panela cheese (Mexican fresh cheese), cut into pieces
of 7 oz feta cheese, cut into pieces - 10 ½ oz onions, halved
- 16 oz tomatoes, cut into pieces
- 1 oz oil
-
2
heaping tsp homemade chicken stock paste
of 2 stock cubes - 36 oz boneless, skinless chicken breast, cut into pieces (1¼ in.-1½ in.)
-
1
oz piloncillo, cut into pieces (see tip)
of 1 oz brown sugar - 1 - 3 oz canned chipotle chilies (in adobo sauce)
- 2 dried bay leaves
-
18
Mexican tostadas
of 18 taco shells - 8 oz sour cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2523 kJ / 603 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 21 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 1861 mg
Alternatieve recepten
Beef Lasagna
2h 5min
Boiled Pasta
20min
Mashed Potatoes
50p
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Slow Cooked Pork in Salsa Verde
5 Std. 45 Min
Chicken Enchiladas
40 Min
Mushroom and Beef Burger
1h
Steamed Rice
25p
Tortilla Soup
25p
Shredded Chicken and Vegetable Lettuce Cups
1h 15min
Tinga de Pollo (TM5 Metric)
30 Min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6)
45min