Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
7
oz panela cheese (Mexican fresh cheese), cut into pieces
of 7 oz feta cheese, cut into pieces - 10 ½ oz onions, halved
- 16 oz tomatoes, cut into pieces
- 1 oz oil
-
2
heaping tsp homemade chicken stock paste
of 2 stock cubes - 36 oz boneless, skinless chicken breast, cut into pieces (1¼ in.-1½ in.)
-
1
oz piloncillo, cut into pieces (see tip)
of 1 oz brown sugar, cut into pieces (see tip) - 1 - 3 oz canned chipotle chilies (in adobo sauce)
- 2 dried bay leaves
-
18
Mexican tostadas
of 18 taco shells - 8 oz sour cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2523 kJ / 603 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 21 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 1861 mg
Alternatieve recepten
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Chicken Fajita Soup
50 Min
Chicken Enchiladas
40 Min
Tinga de Pollo (TM5 Metric)
30 Min
Mexican Lasagna
1 Std. 20 Min
Carnitas
50 Min
Shredded chicken in tomato sauce (tinga de pollo)
30 Min
Beef Barbacoa
2 Std.
Shredded Chicken and Vegetable Lettuce Cups
1 Std. 15 Min
Tinga de Pollo (TM6)
40 Min
Picadillo (Texas Hash)
40 Min
Tinga de pollo (shredded chicken)
35 Min