Apparaten en accessoires
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 portions
Ingrediënten
Lamb
-
olive oil1 tsp
-
rack of lamb Frenched, fat trimmed1
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
garlic cloves2
-
fresh mixed herbs (parsley, mint, basil, thyme)1 oz
-
Dijon mustard2 tbsp
Artichoke and Spinach Purée
-
Parmesan cheese½ oz
-
lemon thin peel only, no pith1
-
artichoke hearts, packed in water (2 jars), drained24 oz
-
water½ oz
-
lemon juice to taste1 tsp
-
olive oil1 tsp
-
fresh baby spinach3 oz
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
531.4 mg
Eiwitten
26.8 g
Calorieën
2572.1 kJ /
614.8 kcal
Vetten
47.4 g
Vezels
13.1 g
Verzadigd vet
20.1 g
Koolhydraten
25.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1 godz.
Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
4 godz.
Green Bean Gremolata
25 min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Macadamia Halibut with Mango Sauce
1 godz.
Halibut with Apricot Chutney
30 min
Lemon Caper Asparagus
25 min
Shrimp Sauté
25 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30 min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1 godz.