Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lamb
- 1 tsp olive oil
- 1 rack of lamb, Frenched, fat trimmed
- ¼ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 2 garlic cloves
- 1 oz fresh mixed herbs (parsley, mint, basil, thyme)
- 2 tbsp Dijon mustard
Artichoke and Spinach Purée
- ½ oz Parmesan cheese
- 1 lemon, thin peel only, no pith
- 24 oz artichoke hearts, packed in water (2 jars), drained
- ½ oz water
- 1 tsp lemon juice, to taste
- 1 tsp olive oil
- 3 oz fresh baby spinach
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2572.1 kJ / 614.8 kcal
- Eiwitten
- 26.8 g
- Koolhydraten
- 25.7 g
- Vetten
- 47.4 g
- Verzadigd vet
- 20.1 g
- Vezels
- 13.1 g
- Natrium
- 531.4 mg
Alternatieve recepten
Shrimp Scampi
40 Min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 min
Greek Stuffed Chicken
1 Std. 35 Min
Guacamole
5 Min
Stuffed Pork Loin with Apple Cider Sauce
1h
Chicken Roulade with Prosciutto and Cheese
1h 5min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
30 min
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1h
Green Chili Deviled Eggs
40 Min
Sous-vide Herbed Turkey with Roasted Red Pepper Sauce
5h
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Shrimp and Grits
1h 50 min