Lamb with Artichoke and Spinach Purée
TM6 TM5

Lamb with Artichoke and Spinach Purée

4.6 (17 beoordelingen)

Ingrediënten

Lamb

  • 1 tsp olive oil
  • 1 rack of lamb, Frenched, fat trimmed
  • ¼ tsp salt
  • 2 pinches ground black pepper
  • 2 garlic cloves
  • 1 oz fresh mixed herbs (parsley, mint, basil, thyme)
  • 2 tbsp Dijon mustard

Artichoke and Spinach Purée

  • ½ oz Parmesan cheese
  • 1 lemon, thin peel only, no pith
  • 24 oz artichoke hearts, packed in water (2 jars), drained
  • ½ oz water
  • 1 tsp lemon juice, to taste
  • 1 tsp olive oil
  • 3 oz fresh baby spinach

Voeding
per 1 portion
Calorieën
2572.1 kJ / 614.8 kcal
Eiwitten
26.8 g
Koolhydraten
25.7 g
Vetten
47.4 g
Verzadigd vet
20.1 g
Vezels
13.1 g
Natrium
531.4 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten