Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lamb
- 1 tsp olive oil
- 1 rack of lamb, Frenched, fat trimmed
- ¼ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 2 garlic cloves
- 1 oz fresh mixed herbs (parsley, mint, basil, thyme)
- 2 tbsp Dijon mustard
Artichoke and Spinach Purée
- ½ oz Parmesan cheese
- 1 lemon, thin peel only, no pith
- 24 oz artichoke hearts, packed in water (2 jars), drained
- ½ oz water
- 1 tsp lemon juice, to taste
- 1 tsp olive oil
- 3 oz fresh baby spinach
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2572.1 kJ / 614.8 kcal
- Eiwitten
- 26.8 g
- Koolhydraten
- 25.7 g
- Vetten
- 47.4 g
- Verzadigd vet
- 20.1 g
- Vezels
- 13.1 g
- Natrium
- 531.4 mg
Alternatieve recepten
Meatloaf with Mushroom Sauce
1h 30min
Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans
50min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45min
Romaine Salad with Blue Cheese and Prosciutto Dust
45 min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 min
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40min
Bloody Mary and Spiced Citrus Dust
15 min
Cioppino
55 min
Steamed Cod Over Greens
40min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40min