Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 oz macadamia nuts, chopped and toasted
- 1 oz shredded coconut, toasted
Mango Sauce
- 20 oz ripe mango flesh (approx. 3 mangos), in pieces (2 in.)
- 1 jalapeño pepper, de-stemmed (halved, lengthwise)
- 2 in. fresh ginger, in pieces (¼ in.)
- 2 tbsp honey
- 1 stalk fresh lemongrass, in pieces (2 in.)
- 8 oz water
- ¼ tsp salt, to taste
- ground black pepper, to taste
Halibut
- 32 oz halibut fillets
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- freshly squeezed lime juice, to taste
- fresh cilantro, chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1870 kJ / 447 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 37 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cod with Citrus Butter
50min
Biltmore Veal Fricassee
1h 20 min
Halibut with Apricot Chutney
30 min
Mushroom Risotto
30 min
Maple and Mustard Salmon
20 min
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1h 25min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Shrimp and Crab Stack
25 min
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55 min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1h
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30 min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1h 15min