Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 lemons, 1 thin peel only, no pith and 2 oz juice reserved
- 2 garlic cloves
- 1 tsp salt
- ¼ tsp dried red chili flakes
- ⅛ tsp ground black pepper
- 2 oz extra virgin olive oil
- ½ oz Dijon mustard
- ½ oz honey
- 1 tbsp capers, drained
- 12 oz broccoli florets (see Tip)
- 1 can chickpeas, rinsed, drained (approx. 15 oz)
- 5 pita breads, halved
- lettuce, to serve
- 2 oz red onions, thinly sliced (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1598 kJ / 382 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 9 g
- Natrium
- 954 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Root Vegetable Gratin
1h 25min
Southwest Quinoa
40min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Cauliflower Tacos Al Pastor
1 Std. 10 Min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1h 5min
Vegetarian Burger
1h 15min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30min
Vegan Cashew Sauté
35min