Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 lemons, 1 thin peel only, no pith and 2 oz juice reserved
- 2 garlic cloves
- 1 tsp salt
- ¼ tsp dried red chili flakes
- ⅛ tsp ground black pepper
- 2 oz extra virgin olive oil
- ½ oz Dijon mustard
- ½ oz honey
- 1 tbsp capers, drained
- 12 oz broccoli florets (see Tip)
- 1 can chickpeas, rinsed, drained (approx. 15 oz)
- 5 pita breads, halved
- lettuce, to serve
- 2 oz red onions, thinly sliced (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1598 kJ / 382 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 9 g
- Natrium
- 954 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Smoky Black Bean Soup
35 min
Southwest Quinoa
40min
Vegan Cashew Sauté
35 min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45min
Chili and Peanut Noodles with Tofu and Chili Garlic Oil
30 min
Buddha Bowl with Lentil Falafel and Pomegranate
2 godz. 35 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Cornbread Pie
1h 25min
BBQ Pulled Jackfruit with Coleslaw
30 min
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
55 min
Vegetarian Chili
50 min
Pasta Primavera
50 min