Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 oz Pecorino cheese, cut into pieces
- 10 sprigs fresh thyme, leaves only
- 20 oz tomatoes on the vine, quartered
- 4 oz yellow onions, quartered
- 4 garlic cloves
- ½ oz extra virgin olive oil
- 1 tsp salt
- ½ tsp sugar
- ½ tsp dried oregano
- ¼ tsp dried thyme
- ¼ tsp dried red chili flakes, to taste
- 8 oz carrots, in pieces (1 in.)
- 8 oz red bell pepper, in pieces (1 in.)
- 8 oz eggplants, in pieces (1 in.)
- 8 oz zucchini, in pieces (1 in.)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 619 kJ / 148 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 621 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ratatouille
40 min
Indian Vegetable Curry
50 min
Minestrone
45 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 Min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40 min
Cauliflower Gratin
55 Min
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1h 25 min
Lentil Moussaka
2h 20min
Vegetarian Chili
50 min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25min
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
1h 10 min