Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oz Parmesan cheese, crust removed, in pieces
- 6 sprigs fresh parsley, leaves only
- 3 garlic cloves, divided
- 1 tsp paprika
- ½ oz tomato paste
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- ½ oz extra virgin olive oil
- 1 tsp dried oregano
- 2 ½ tsp salt, divided, to taste
- ⅛ tsp ground black pepper
- 25 - 28 oz head of cauliflower (whole)
- 35 oz water
- 10 ½ oz frozen green peas
- 1 ½ oz unsalted butter
- ½ oz organic heavy whipping cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 736 kJ / 176 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 1167 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45 min
Steamed and Grilled Beets
1h 20 min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1h 5min
Golden Beet Gazpacho
50min
Mushroom Ragu with Zoodles
40 Min
Beet Vinaigrette
15min
Vegan "Crab" Cakes
1 Std. 10 Min
Broccoli Red Lentil Soup
30 min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2 Std. 45 Min
Purple Cabbage with Pecan Salad
15min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 min