Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oz Parmesan cheese, crust removed, in pieces
- 6 sprigs fresh parsley, leaves only
- 3 garlic cloves, divided
- 1 tsp paprika
- ½ oz tomato paste
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- ½ oz extra virgin olive oil
- 1 tsp dried oregano
- 2 ½ tsp salt, divided, to taste
- ⅛ tsp ground black pepper
- 25 - 28 oz head of cauliflower (whole)
- 35 oz water
- 10 ½ oz frozen green peas
- 1 ½ oz unsalted butter
- ½ oz organic heavy whipping cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 736 kJ / 176 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 1167 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Asparagus with Cashew Cream
20min
Russian beetroot salad
1 Std. 10 Min
Steamed Asparagus
35min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Cauliflower Steaks
45min
Citrus Salad with Beet Vinaigrette
20min
Steamed and Grilled Beets
1h 20min
Green Bean Gremolata
25min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min