Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 16 oz pattypan squash, cut into pieces (1 in.)
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- 1 tsp salt, to taste, divided
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 8 oz broccoli rabe, trimmed, cut into pieces
- 62 oz water, divided
- 3 ½ oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 2 oz pine nuts
- 2 garlic cloves
- 2 oz baby spinach
- 5 oz extra virgin olive oil
- 2 tsp lemon juice
- 8 oz dried whole wheat pasta
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3251 kJ / 777 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 57 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 1069 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinach and Artichoke Garlic Bread
20 min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 min
Baked Beet Falafel Buddha Bowls
1h 5min
Holiday Couscous (Kris Morningstar)
50 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 Min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40 min
Butternut and Cashew Curry with Black Rice
1 Std. 15 Min
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1h 25 min
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
55 Min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55 Min
Lentil Moussaka
2h 20min
One-Pot Barley and Vegetables
1h 10 min