Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 16 oz pattypan squash, cut into pieces (1 in.)
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- 1 tsp salt, to taste, divided
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 8 oz broccoli rabe, trimmed, cut into pieces
- 62 oz water, divided
- 3 ½ oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 2 oz pine nuts
- 2 garlic cloves
- 2 oz baby spinach
- 5 oz extra virgin olive oil
- 2 tsp lemon juice
- 8 oz dried whole wheat pasta
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3251 kJ / 777 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 57 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 1069 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25min
Shrimp and Green Pea Pasta
40min
Greek Lentils and Rice
40min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Squid Ink Pasta Bolognese (Gut Health)
45min
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
1h
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55min
Vegan "Beefy" Burger
1 Std. 40 Min
Orzo with Salmon, Green Beans and Avocado Sauce
40min
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1 Std. 25 Min
Lentil Salad
35min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35min