Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 16 oz pattypan squash, cut into pieces (1 in.)
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- 1 tsp salt, to taste, divided
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 8 oz broccoli rabe, trimmed, cut into pieces
- 62 oz water, divided
- 3 ½ oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 2 oz pine nuts
- 2 garlic cloves
- 2 oz baby spinach
- 5 oz extra virgin olive oil
- 2 tsp lemon juice
- 8 oz dried whole wheat pasta
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3251 kJ / 777 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 57 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 1069 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomato and Feta Pasta
50 min
Fakes Moutzentra (Lentils with Rice)
45 Min
Chili and Peanut Noodles with Tofu and Chili Garlic Oil
30min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1h
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 Min
Curried Lentils
5 Std. 15 Min
Risotto with Broccolini
35min
Risotto with Spinach and Peas
30min
Pasta Primavera
50 min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30min
Vegetarian Chili
50 min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25min