Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 16 oz pattypan squash, cut into pieces (1 in.)
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- 1 tsp salt, to taste, divided
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 8 oz broccoli rabe, trimmed, cut into pieces
- 62 oz water, divided
- 3 ½ oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 2 oz pine nuts
- 2 garlic cloves
- 2 oz baby spinach
- 5 oz extra virgin olive oil
- 2 tsp lemon juice
- 8 oz dried whole wheat pasta
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3251 kJ / 777 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 57 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 1069 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Baked Mushroom Empanadas
1 godz. 50 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 Min
Couscous Risotto with Fennel and Salmon
35min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45min
Chard in Parmesan Broth with Tortellini
45min
Light and Fresh Beet Pasta
20 Min
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1h 25min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1h 5 min
Vegetarian Chili
50min
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
30 Min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 Min
Risotto with Spinach and Peas
30 Min