Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oz Parmesan cheese, cubed
- 1 lemon, thin peel only, no pith
- 4 oz yellow onions, in pieces
- 2 garlic cloves
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra to garnish
- 8 oz carrots, sliced (1 in.)
- 10 oz risotto rice, (e.g. Carnaroli, Arborio)
- 8 oz Brussels sprouts, trimmed and halved
- 1 oz extra virgin olive oil
- 2 oz white wine
- 28 oz water
- 1 tbsp vegetable stock paste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1259 kJ / 301 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Lentil Moussaka
2h 20min
Broccoli Red Lentil Soup
30 Min
One-Pot Barley and Vegetables
1 Std. 10 Min
Buckwheat and Butternut Squash Risotto
35 Min
Butternut Squash Coconut Curry
40 Min
Root Vegetable Soufflé
1h 25 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 Min
Minestrone
45 Min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 Min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Black Bean Walnut Patties
35 Min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45 Min