Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oz Parmesan cheese, cubed
- 1 lemon, thin peel only, no pith
- 4 oz yellow onions, in pieces
- 2 garlic cloves
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra to garnish
- 8 oz carrots, sliced (1 in.)
- 10 oz risotto rice, (e.g. Carnaroli, Arborio)
- 8 oz Brussels sprouts, trimmed and halved
- 1 oz extra virgin olive oil
- 2 oz white wine
- 28 oz water
- 1 tbsp vegetable stock paste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1259 kJ / 301 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45min
Minestrone
45min
Broccoli Red Lentil Soup
30min
One-Pot Barley and Vegetables
1 godz. 10 min
Smoked Salmon and Zucchini Pasta
35min
Mushroom Stroganoff
30min
Sweet Potato Stuffed Shells with Cauliflower Alfredo Sauce
1 godz. 30 min
Meat and Rice Casserole
1 godz. 15 min
Pasta Primavera
50min