Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oz Parmesan cheese, cubed
- 1 lemon, thin peel only, no pith
- 4 oz yellow onions, in pieces
- 2 garlic cloves
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra to garnish
- 8 oz carrots, sliced (1 in.)
- 10 oz risotto rice, (e.g. Carnaroli, Arborio)
- 8 oz Brussels sprouts, trimmed and halved
- 1 oz extra virgin olive oil
- 2 oz white wine
- 28 oz water
- 1 tbsp vegetable stock paste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1259 kJ / 301 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Lentil Moussaka
2h 20min
Ratatouille
40min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55min
Vegetable Stew
1h 15min
Risotto with Broccolini
35min
Risotto with Spinach and Peas
30min
Pumpkin Soup with Crispy Chickpeas
1h
Kabocha Sage Risotto
40min
One-Pot Barley and Vegetables
1h 10min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45 Min