Carrot and Brussels Sprouts Risotto
TM5 TM6

Carrot and Brussels Sprouts Risotto

3.5 (50 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 2 oz Parmesan cheese, cubed
  • 1 lemon, thin peel only, no pith
  • 4 oz yellow onions, in pieces
  • 2 garlic cloves
  • 3 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra to garnish
  • 8 oz carrots, sliced (1 in.)
  • 10 oz risotto rice, (e.g. Carnaroli, Arborio)
  • 8 oz Brussels sprouts, trimmed and halved
  • 1 oz extra virgin olive oil
  • 2 oz white wine
  • 28 oz water
  • 1 tbsp vegetable stock paste

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1259 kJ / 301 kcal
Eiwitten
8 g
Koolhydraten
48 g
Vetten
8 g
Vezels
4 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten