Carrot and Brussels Sprouts Risotto

Carrot and Brussels Sprouts Risotto

3.4 52 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
6 portions

Ingrediënten

  • Parmesan cheese cubed
    2 oz
  • lemon thin peel only, no pith
    1
  • yellow onions in pieces
    4 oz
  • garlic cloves
    2
  • fresh thyme leaves only, plus extra to garnish
    3 sprigs
  • carrots sliced (1 in.)
    8 oz
  • risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio)
    10 oz
  • Brussels sprouts trimmed and halved
    8 oz
  • extra virgin olive oil
    1 oz
  • white wine
    2 oz
  • water
    28 oz
  • vegetable stock paste
    1 tbsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 8 g
Calorieën 1259 kJ / 301 kcal
Vetten 8 g
Vezels 4 g
Koolhydraten 48 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...