Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 oz yellow onions, cubed (1 in.)
- 3 garlic cloves
- ½ oz extra virgin olive oil
- 6 oz carrots, sliced in rounds (½ in.)
- 4 oz celery, chopped (¾ in.)
- 1 ½ oz all-purpose flour
- 8 oz portobello mushrooms, stem and gills removed, cubed (1 in.)
- 6 oz red wine
- 16 oz baby red potatoes, quartered
- 8 oz vegetable broth
- 1 oz tomato paste
- ½ tsp Italian seasoning
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 5 oz frozen green peas, thawed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 778 kJ / 186 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 402 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tofu Stew
30 dk
Chunky Vegetable Barley Soup
1sa
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1h 5min
Curried Lentils
5h 15min
Pasta Primavera
50min
Basic Vegetable Soup
50min
Broccoli Red Lentil Soup
30 dk
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35 dk
One-Pot Barley and Vegetables
1h 10min
Portuguese Fish and Potato Stew
45 Min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 dk