Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 oz yellow onions, cubed (1 in.)
- 3 garlic cloves
- ½ oz extra virgin olive oil
- 6 oz carrots, sliced in rounds (½ in.)
- 4 oz celery, chopped (¾ in.)
- 1 ½ oz all-purpose flour
- 8 oz portobello mushrooms, stem and gills removed, cubed (1 in.)
- 6 oz red wine
- 16 oz baby red potatoes, quartered
- 8 oz vegetable broth
- 1 oz tomato paste
- ½ tsp Italian seasoning
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 5 oz frozen green peas, thawed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 778 kJ / 186 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 402 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mushroom Stroganoff
30min
Broccoli Red Lentil Soup
30min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 Min
Stuffed Vegetables
1h 20 min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35 min
Lentil Moussaka
2h 20min
One-Pot Barley and Vegetables
1h 10 min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25min
Butternut Squash Coconut Curry
40 min
Eggplant and Tomato Pasta
45 min
Pasta Primavera
50 min
Pumpkin Curry
45 min