Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 oz yellow onions, cubed (1 in.)
- 3 garlic cloves
- ½ oz extra virgin olive oil
- 6 oz carrots, sliced in rounds (½ in.)
- 4 oz celery, chopped (¾ in.)
- 1 ½ oz all-purpose flour
- 8 oz portobello mushrooms, stem and gills removed, cubed (1 in.)
- 6 oz red wine
- 16 oz baby red potatoes, quartered
- 8 oz vegetable broth
- 1 oz tomato paste
- ½ tsp Italian seasoning
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 5 oz frozen green peas, thawed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 778 kJ / 186 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 402 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentil Mushroom Stroganoff
55 Min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35 Min
Eggplant and Tomato Pasta
45 Min
Broccoli Red Lentil Soup
30 Min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2 godz. 45 min
Pumpkin Chili
50 Min
Tofu stew
30 Min
Caponata
50 Min
Vegan Spaghetti and "Meatballs"
1u. 30min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Buckwheat and Butternut Squash Risotto
35 Min
Vegetarian Chili
50 Min