Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 oz yellow onions, cubed (1 in.)
- 3 garlic cloves
- ½ oz extra virgin olive oil
- 6 oz carrots, sliced in rounds (½ in.)
- 4 oz celery, chopped (¾ in.)
- 1 ½ oz all-purpose flour
- 8 oz portobello mushrooms, stem and gills removed, cubed (1 in.)
- 6 oz red wine
- 16 oz baby red potatoes, quartered
- 8 oz vegetable broth
- 1 oz tomato paste
- ½ tsp Italian seasoning
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 5 oz frozen green peas, thawed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 778 kJ / 186 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 402 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Butternut Squash Coconut Curry
40min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Vegetarian Chili
50min
Purple Cauliflower Soup
25 Min
Broccoli Red Lentil Soup
30min
One-Pot Barley and Vegetables
1 Std. 10 Min
Chunky Vegetable Barley Soup
1 Std.
Sweet Potato Stuffed Shells with Cauliflower Alfredo Sauce
1 Std. 30 Min
Tofu Stew
30min
Sausage and Lentil Stew
1 Std. 15 Min