Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 ½ oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 1 garlic clove
- ½ oz unsalted butter
- 7 oz dried green lentils, rinsed
- 3 ½ oz dry white wine
- 18 oz vegetable stock
- ½ tsp salt, to taste
- 8 oz asparagus, trimmed, cut into pieces (2 in.)
- 2 oz mascarpone cheese
- lemon peels, thin peel only, no white pith
- fresh chives, to garnish
- pumpkin seeds, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1038 kJ / 248 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 646 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25min
Risotto with Spinach and Peas
30 min
Butternut Squash Coconut Curry
40 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Vegetarian Chili
50min
Tuscan White Bean Stew
1h
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55min
Curried Lentils
5óra 15p
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 min
Pumpkin Chili
50min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1h 5min