Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 ½ oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 1 garlic clove
- ½ oz unsalted butter
- 7 oz dried green lentils, rinsed
- 3 ½ oz dry white wine
- 18 oz vegetable stock
- ½ tsp salt, to taste
- 8 oz asparagus, trimmed, cut into pieces (2 in.)
- 2 oz mascarpone cheese
- lemon peels, thin peel only, no white pith
- fresh chives, to garnish
- pumpkin seeds, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1038 kJ / 248 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 646 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Curried Lentils
5h 15min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1 godz. 10 min
Greek Lentils and Rice
40min
Orzo with Salmon, Green Beans and Avocado Sauce
40min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Lentil Salad
35 min
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
55min
Vegetarian Chili
50 Min
Fakes Moutzentra (Lentils with Rice)
45 min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2 godz. 45 min
Risotto with Spinach and Peas
30 min