Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Peeling Potatoes
- 24 oz russet potatoes, unpeeled, cut into pieces (2 in. wide)
- 21 oz water
- 1 tsp vegetable oil
Curry Potato Soup
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 4 oz carrots, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 1 oz extra virgin olive oil
- 1 tbsp curry powder
- 28 oz vegetable stock
- ½ oz Dijon mustard
- 1 dried bay leaf
- 1 tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- 3 oz coconut cream, plus extra to drizzle, to garnish
- fresh chopped parsley, to garnish
- crusty bread, sliced, toasted, to serve (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 783.4 kJ / 187.3 kcal
- Eiwitten
- 3.3 g
- Koolhydraten
- 25.6 g
- Vetten
- 7.8 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 461.8 mg
Alternatieve recepten
Avocado Tuna Salad
5 Min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20 Min
Chocolate Raspberry Dream
10 Min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 Min
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25min
Green Shakshuka
40 Min
Fennel and Sausage with Rigatoni Pasta
40 Min
Nectarine and Cherry Panzanella Salad
25min
Chickpea Ratatouille
1 Std.
Broccoli Red Lentil Soup
25min
Tex-Mex Turkey Soup
50 Min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 Min