Potato Curry Soup

Potato Curry Soup

4.0 32 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
6 portions

Ingrediënten

Peeling Potatoes
  • russet potatoes unpeeled, cut into pieces (2 in. wide)
    24 oz
  • water
    21 oz
  • vegetable oil
    1 tsp
Curry Potato Soup
  • yellow onions cut into pieces
    4 oz
  • carrots cut into pieces
    4 oz
  • garlic cloves
    2
  • extra virgin olive oil
    1 oz
  • curry powder
    1 tbsp
  • vegetable stock
    28 oz
  • Dijon mustard
    ½ oz
  • dried bay leaf
    1
  • salt to taste
    1 tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • coconut cream plus extra to drizzle, to garnish
    3 oz
  • fresh chopped parsley to garnish
  • crusty bread (optioneel) sliced, toasted, to serve

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 461.8 mg
Eiwitten 3.3 g
Calorieën 783.4 kJ / 187.3 kcal
Vetten 7.8 g
Vezels 4.1 g
Verzadigd vet 2.8 g
Koolhydraten 25.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...