Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Peeling Potatoes
- 24 oz russet potatoes, unpeeled, cut into pieces (2 in. wide)
- 21 oz water
- 1 tsp vegetable oil
Curry Potato Soup
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 4 oz carrots, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 1 oz extra virgin olive oil
- 1 tbsp curry powder
- 28 oz vegetable stock
- ½ oz Dijon mustard
- 1 dried bay leaf
- 1 tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- 3 oz coconut cream, plus extra to drizzle, to garnish
- fresh chopped parsley, to garnish
- crusty bread, sliced, toasted, to serve (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 783.4 kJ / 187.3 kcal
- Eiwitten
- 3.3 g
- Koolhydraten
- 25.6 g
- Vetten
- 7.8 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 461.8 mg
Alternatieve recepten
Chickpea Ratatouille
1h
Lemon Caper Potato Salad
1h
Chicken and Bulgur Soup
40min
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
30min
Chunky Vegetable Barley Soup
1h
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20min
Spanish Rice
35min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1 Std. 10 Min
Southern Banana Pudding
4u. 45min
Shrimp Orzo with Peas
30min
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45min
Tex-Mex Red Rice
1h