Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 garlic cloves
- 10 sprigs fresh parsley, leaves only
- 6 oz carrots, cut into pieces (2 in.)
- 6 oz red onions, quartered
- 6 oz celery, cut into pieces (2 in.)
-
2
oz broccoli florets
of 2 oz Brussels sprouts - 5 oz barley (pearl barley)
- 40 oz vegetable stock
-
white pepper, to taste
of ground black pepper, to taste - 8 oz cabbage, thinly sliced
- Parmesan cheese, grated (optioneel)
- microgreens, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 400.3 kJ / 95.7 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 20.4 g
- Vetten
- 0.6 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 64.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tuscan White Bean Stew
1h
Chickpea Ratatouille
1h
Potato Curry Soup
35min
Broccoli Red Lentil Soup
25min
Grisons Barley Soup
55min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1h 5min
Vegetable Stew
1h 15min
Basic Soup Purée
45min
Split Pea Soup
1h 25min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1h 5min
Vegetarian Chili
50min