Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 garlic cloves
- 10 sprigs fresh parsley, leaves only
- 6 oz carrots, cut into pieces (2 in.)
- 6 oz red onions, quartered
- 6 oz celery, cut into pieces (2 in.)
-
2
oz broccoli florets
of 2 oz Brussels sprouts - 5 oz barley (pearl barley)
- 40 oz vegetable stock
-
white pepper, to taste
of ground black pepper, to taste - 8 oz cabbage, thinly sliced
- Parmesan cheese, grated (optioneel)
- microgreens, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 400.3 kJ / 95.7 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 20.4 g
- Vetten
- 0.6 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 64.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Basic Vegetable Soup
50min
Danish Split Pea Soup
1h
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1 godz. 5 min
Rainbow Mediterranean Couscous Salad
1h
Split Pea Soup
1 Std. 25 Min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Broccoli Red Lentil Soup
25 min
White Bean and Pumpkin Soup
35 min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35 min
One-Pot Barley and Vegetables
1h 10min
Vegetarian Chili
50min