Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
30
g Parmesan cheese
of 30 g pecorino romano - 5 sprigs flat-leaf parsley, leaves only
- 2 garlic cloves
- 1 lemon, thin peel only, no pith
- 450 g water
- 510 g fresh green beans, trimmed
- 3 tbsp extra virgin olive oil
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 2 tbsp toasted pine nuts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 648.4 kJ / 155 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 9.3 g
- Vetten
- 12.1 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 93.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lemon Orzo
40 Min
Lemon Caper Aioli
10 min
Tex-Mex Red Rice
1h
Guacamole
5 Min
Steak au Poivre
20 min
Red Pepper Dip (Muhammara)
30 min
Slow Cooked Hoisin Pulled Pork with Sesame Ginger Slaw
6h 10min
New potato and asparagus salad with dill pesto
40 Min
Courgette omelette
40 Min
Roast Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2 godz.
Fermented Onions (with Cutter)
72h 30min
Shrimp Orzo with Peas
30 min