Beer Can Burger with Beer Mushrooms

Beer Can Burger with Beer Mushrooms

5.0 3 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u. 10min
6 portions

Ingrediënten

Beer Can Burgers
  • onions cut into pieces
    115 g
  • lean ground beef (90% lean) (see Tip)
    680 g
  • panko breadcrumbs
    60 g
  • garlic powder
    1 tsp
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper to taste
    ¼ tsp
  • large egg
    1
  • brown ale
    60 g
  • thick cut bacon
    6 slices
Beer Mushrooms
  • water
    45 g
  • cremini mushrooms sliced
    285 g
  • unsalted butter cold, in one cube
    30 g
  • extra virgin olive oil
    15 g
  • brown ale
    170 g
  • liquid beef stock
    85 g
  • soy sauce
    15 g
  • Worcestershire sauce
    1 ½ tsp
Baking
  • provolone (Italian cheese)
    6 slices

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1081.6 mg
Eiwitten 37.9 g
Calorieën 2347.9 kJ / 561.2 kcal
Vetten 37.8 g
Vezels 1 g
Verzadigd vet 16.2 g
Koolhydraten 13.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...