Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce

Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce

5.0 3 beoordelingen
Voorbereiding. 45min
Totaal 2u.
6 portions

Ingrediënten

Lamb
  • fresh rosemary leaves only
    3 sprigs
  • leg of lamb, bone in (3.25-4.5 lbs)
    52 - 70 oz
  • fine sea salt to season
  • ground black pepper to season
  • garlic cloves sliced
    2
  • vegetable oil to brush
Mint Sauce
  • fresh mint leaves only
    ½ oz
  • apple cider vinegar
    4 ½ oz
  • sugar
    1 ½ oz
Vegetables
  • water
    18 oz
  • Yukon gold potatoes halved or quartered if large
    28 oz
  • salt to season, to taste
  • ground black pepper to season, to taste
  • butternut squash peeled, diced (1 in.)
    21 oz
  • fresh broccolini trimmed, halved lengthwise
    12 oz

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Eiwitten 37 g
Calorieën 2614 kJ / 624 kcal
Vetten 34 g
Vezels 6 g
Koolhydraten 40 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...