Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lamb
- 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 52 - 70 oz leg of lamb, bone in (3.25-4.5 lbs)
- fine sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 2 garlic cloves, sliced
- vegetable oil, to brush
Mint Sauce
- ½ oz fresh mint, leaves only
- 4 ½ oz apple cider vinegar
- 1 ½ oz sugar
Vegetables
- 18 oz water
- 28 oz Yukon gold potatoes, halved or quartered if large
- salt, to season, to taste
- ground black pepper, to season, to taste
- 21 oz butternut squash, peeled, diced (1 in.)
- 12 oz fresh broccolini, trimmed, halved lengthwise
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2614 kJ / 624 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 6 g
Alternatieve recepten
Creamed Spinach
30 Min
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
2h 40min
Skinny Lemon Ginger Sour
15min
Onion Skin Broth
1h 5min
Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
6 godz. 45 min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5)
30 Min
Keto Mushroom Gravy
45 Min
Jersey Beef
30 Min
Roasted Pork Loin (Betty)
1h 35min
Garlic Pork with Vegetables and Rice
40 Min
Grape Jelly Sweet & Sour Meatballs
50 Min
Loaded Potato Soup
30 Min