Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lamb
- 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 52 - 70 oz leg of lamb, bone in (3.25-4.5 lbs)
- fine sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 2 garlic cloves, sliced
- vegetable oil, to brush
Mint Sauce
- ½ oz fresh mint, leaves only
- 4 ½ oz apple cider vinegar
- 1 ½ oz sugar
Vegetables
- 18 oz water
- 28 oz Yukon gold potatoes, halved or quartered if large
- salt, to season, to taste
- ground black pepper, to season, to taste
- 21 oz butternut squash, peeled, diced (1 in.)
- 12 oz fresh broccolini, trimmed, halved lengthwise
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2614 kJ / 624 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 6 g
Alternatieve recepten
Slow Cooked White Chicken Chili
2h 10min
Baked Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45min
Tomato Soup with Grilled Cheese Second Bowl
40min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 Std.
Steamed Frittata Egg Cups
45min
Beef Stroganoff
40min
Boniatillo Cubano (Mashed Sweet Potatoes)
55 min
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
2h 40min
Steamed Egg Cups
20 Min
Frijoles negros (Cuban-Style Black Beans)
5 Std. 20 Min
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45min