Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lamb
- 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 52 - 70 oz leg of lamb, bone in (3.25-4.5 lbs)
- fine sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 2 garlic cloves, sliced
- vegetable oil, to brush
Mint Sauce
- ½ oz fresh mint, leaves only
- 4 ½ oz apple cider vinegar
- 1 ½ oz sugar
Vegetables
- 18 oz water
- 28 oz Yukon gold potatoes, halved or quartered if large
- salt, to season, to taste
- ground black pepper, to season, to taste
- 21 oz butternut squash, peeled, diced (1 in.)
- 12 oz fresh broccolini, trimmed, halved lengthwise
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2614 kJ / 624 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Basic Soup Purée
45 Min
Meat Sauce
1 Std. 45 Min
Steamed Chicken Breasts
30min
Turkey Bolognese Sauce
50min
Thanksgiving Gravy
20 Min
Rajas and Cheese Tamales with Salsa Verde
3h 10min
Hot Chocolate
10 min
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
1h
Slow Cooked Chicken Stew in Bread Boules
3h 50min
Cod in Herb Crust, Rice and Lemon Sauce
40min
Mango Blackberry Spritzer
2 Std. 5 Min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts (TM5/6 Metric)
10 min