Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Parmesan Bread Crumbs
- 3 oz bread, day old, stale, cubed (1 in.)
- 3 oz Parmesan cheese rinds (see Tip)
- 1 tsp dried parsley
- 2 - 3 pieces lemon peels (see Tip)
- 1 oz unsalted butter
- ½ oz extra virgin olive oil
- 4 garlic cloves
- 2 tsp capers, drained
Pasta
- 55 oz water
- 1 tbsp salt
- 10 oz dried bow-tie pasta (11 minutes cooking time)
-
3
oz baby spinach
of 3 oz Swiss chard, stem removed, thinly sliced - 2 oz baby arugula
- 4 oz pesto sauce (see Tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2729 kJ / 652.3 kcal
- Eiwitten
- 22.4 g
- Koolhydraten
- 68.2 g
- Vetten
- 33.1 g
- Verzadigd vet
- 10.3 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 2272.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30 min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2h
Shrimp and Parmesan Polenta Cups
45 min
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
1h
Chicken and Bulgur Soup
40 min
Miso Mushroom Toast with Tahini Yogurt
45 min
Grated Carrot Salad
10min
Pasta "alla Norma"
50 min
Tomato and Feta Pasta
50 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Gochujang Ramen Noodles
30 min
West African Peanut Soup with Chicken
50 min