Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Parmesan Bread Crumbs
- 3 oz bread, day old, stale, cubed (1 in.)
- 3 oz Parmesan cheese rinds (see Tip)
- 1 tsp dried parsley
- 2 - 3 pieces lemon peels (see Tip)
- 1 oz unsalted butter
- ½ oz extra virgin olive oil
- 4 garlic cloves
- 2 tsp capers, drained
Pasta
- 55 oz water
- 1 tbsp salt
- 10 oz dried bow-tie pasta (11 minutes cooking time)
-
3
oz baby spinach
of 3 oz Swiss chard, stem removed, thinly sliced - 2 oz baby arugula
- 4 oz pesto sauce (see Tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2729 kJ / 652.3 kcal
- Eiwitten
- 22.4 g
- Koolhydraten
- 68.2 g
- Vetten
- 33.1 g
- Verzadigd vet
- 10.3 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 2272.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tuscan White Bean Stew
1h
Potato Curry Soup
35min
Broccoli Red Lentil Soup
25min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
45 Min
Spring Garden Minestrone Soup
50 min
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1h 50min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25min
One Pot Ravioli Soup
30min
Meat Sauce
1 Std. 45 Min
Lentil Salad
35min
Butternut Queso (Matthew Kenney)
5 Std. 15 Min
Cacio e Pepe
30min