Spinach Dumplings in Tomato Ragout
TM6 TM5

Spinach Dumplings in Tomato Ragout

4.0 (8 beoordelingen)

Ingrediënten

Spinach Dumplings

  • 7 oz frozen spinach leaves, thawed and chopped (1 in.)
  • 2 ½ oz yellow onions, halved
  • 5 sprigs parsley, leaves only
  • 2 oz unsalted butter
  • 4 ½ oz milk
  • 9 oz white bread, stale, cubed
    of 9 oz bread crumbs
  • 5 oz mozzarella, diced (¼ in.)
  • 1 ½ oz all-purpose flour
  • 3 large eggs
  • ½ tsp salt
  • 1 pinch ground nutmeg

Tomato Ragout

  • 3 ½ oz yellow onions, halved
  • 1 garlic clove
  • ½ oz olive oil, plus extra to grease
  • 14 oz canned chopped tomatoes
  • 2 tsp tomato paste
  • 1 tsp sugar
  • ½ tsp dried thyme
  • ½ tsp salt, plus extra to season, to taste
  • 3 ½ oz water
  • 9 oz cherry tomatoes
  • 1 pinch ground black pepper
  • 1 tsp fresh basil, chopped

Voeding
per 1 portion
Calorieën
2760 kJ / 656 kcal
Eiwitten
24 g
Koolhydraten
58 g
Vetten
34 g
Vezels
6.4 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten