Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tapenade
- 1 lemon
- 7 oz olives, pitted (green and Kalamata)
- 2 garlic cloves
- 1 tbsp capers, rinsed and drained
- ½ oz fresh parsley, leaves only
- ½ tsp fresh oregano, leaves only
- ¼ tsp salt, to taste
- ⅛ tsp ground black pepper
- 2 oz extra virgin olive oil
Dough
- 7 oz water
- 2 ¼ tsp active dry yeast
- 6 ½ oz pasta flour (type 00)
- 6 ½ oz all-purpose flour
- 1 tsp salt
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 744.5 kJ / 177.9 kcal
- Eiwitten
- 3.7 g
- Koolhydraten
- 25.6 g
- Vetten
- 6.9 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 383.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Garlic Tahini Dip (Tarator)
5 Min
Guacamole
5 Min
Sugar Cookies with Lemon Curd
2 godz. 30 min
Sun-Dried Tomato Pizza Dough
4h
Fruit Galettes (Paul)
1h 25min
Savory Benne Wafers with Red Pepper Tapenade
Pas d’évaluation
Kringle
2 godz. 30 min
Parmesan Stock Cubes
35 min
Gravlax
72hod. 30min
Sufganiyot
2 godz. 30 min
Baci di dama (Hazelnut Kiss Cookies)
30 min
Spiced Butternut Squash Bundt Cake with Maple Glaze
1h 5min