Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tapenade
- 1 lemon
- 7 oz olives, pitted (green and Kalamata)
- 2 garlic cloves
- 1 tbsp capers, rinsed and drained
- ½ oz fresh parsley, leaves only
- ½ tsp fresh oregano, leaves only
- ¼ tsp salt, to taste
- ⅛ tsp ground black pepper
- 2 oz extra virgin olive oil
Dough
- 7 oz water
- 2 ¼ tsp active dry yeast
- 6 ½ oz pasta flour (type 00)
- 6 ½ oz all-purpose flour
- 1 tsp salt
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 744.5 kJ / 177.9 kcal
- Eiwitten
- 3.7 g
- Koolhydraten
- 25.6 g
- Vetten
- 6.9 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 383.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Buttermilk Mashed Potatoes
35 Min
Walnut Fresh Cheese and Whey Soda Bread
12 godz. 15 min
Sweet Cucumber Pickles
Geen beoordelingen
Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney)
10h 55min
Bourbon Ginger Fizz
5 Min
Flan Pudding
3u.
Coconut Cream Pie
4h 50min
Whole Wheat Focaccia Pizza Dough
2 Std. 15 Min
Gold Pineapple Te Fiti
10 Min
Gerbeaud Cakes
1h 20min
Sufganiyot
2 Std. 30 Min
Vegan Pineapple Coconut Tart
8 godz. 30 min