Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
1
kabocha squash (3-5 lbs)
of 1 small sugar pumpkin (3-5 lbs) - non-stick cooking spray
- 10 oz day old bread, cubed (½ in)
- 1 oz Parmesan cheese, in pieces
- 1 oz bread crumbs
- 8 oz purple onion, in pieces
- 3 oz carrot, in pieces
- 3 oz celery, in pieces
- ½ oz olive oil
- 3 fresh sage leaves, to taste
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 4 oz rainbow chard, halved lengthwise, in pieces (½ in.)
- 8 oz Italian sausage, casings removed, broken in pieces
- 2 oz dried cranberries
- 2 oz pine nuts
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tbsp maple syrup
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1092 kJ / 261 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
40 min
Golden Beet Gazpacho
50min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50min
Apple and Cranberry Farro Salad
35 min
Cauliflower and Date Tagine
55min
Yam Porridge with Brown Butter Sage Crumble (Tim Hollingsworth)
40 min
Pumpkin Soup with Crispy Chickpeas
1h
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50min
Pumpkin Pie
5 Std. 50 Min
Green Tea Salmon with Asian Slaw
1h 20min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35 min
Hawaiian Coleslaw
15min