Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
1
kabocha squash (3-5 lbs)
of 1 small sugar pumpkin (3-5 lbs) - non-stick cooking spray
- 10 oz day old bread, cubed (½ in)
- 1 oz Parmesan cheese, in pieces
- 1 oz bread crumbs
- 8 oz purple onion, in pieces
- 3 oz carrot, in pieces
- 3 oz celery, in pieces
- ½ oz olive oil
- 3 fresh sage leaves, to taste
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 4 oz rainbow chard, halved lengthwise, in pieces (½ in.)
- 8 oz Italian sausage, casings removed, broken in pieces
- 2 oz dried cranberries
- 2 oz pine nuts
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tbsp maple syrup
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1092 kJ / 261 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Texas Cornbread
35min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1h 5min
Indian Vegetable Curry
50min
Creamy Tomato Soup
30min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15min
Vegetable Stock Base
40min
Collard Greens
1h 5min
Cauliflower with Pea Purée
40min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Butternut Squash Coconut Curry
40min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1h 15min
Butternut Squash and Apple Soup
30min