Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crispy Chickpeas
- 2 cans chickpeas, drained (15 oz ea.)
- ½ oz extra virgin olive oil
- ½ oz maple syrup
- ½ tsp brown sugar
- ½ tsp cumin seeds
- ½ tsp garlic powder
- ½ tsp paprika
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
Pumpkin Soup
- 2 garlic cloves
- ½ oz olive oil
- 1 tsp salt
- ½ tsp dried sage
-
32
oz small sugar pumpkin, peeled, diced (½ in.)
of 32 oz kabocha squash, peeled, de-seeded and cubed (1 in.) - 20 oz vegetable stock
- 3 oz feta cheese, crumbled
- fresh sage leaves, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 899 kJ / 215 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beet Hummus
20min
White Bean and Pumpkin Soup
35 min
Vegan Pineapple Coconut Tart
8 godz. 30 min
Superfood Energy Balls
35 min
Soy-Free Tofu with Sriracha Sauce
1h 20 min
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
1h 10 min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2h 45min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1h 5min
Pumpkin Chili
50 min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50 min
Cauliflower and Date Tagine
55 Min
Buckwheat and Butternut Squash Risotto
35 min