Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crispy Chickpeas
- 2 cans chickpeas, drained (15 oz ea.)
- ½ oz extra virgin olive oil
- ½ oz maple syrup
- ½ tsp brown sugar
- ½ tsp cumin seeds
- ½ tsp garlic powder
- ½ tsp paprika
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
Pumpkin Soup
- 2 garlic cloves
- ½ oz olive oil
- 1 tsp salt
- ½ tsp dried sage
-
32
oz small sugar pumpkin, peeled, diced (½ in.)
of 32 oz kabocha squash, peeled, de-seeded and cubed (1 in.) - 20 oz vegetable stock
- 3 oz feta cheese, crumbled
- fresh sage leaves, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 899 kJ / 215 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Indian Vegetable Curry
50 min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15 min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50 min
Kabocha Sage Risotto
40min
Fall Chopped Salad with Yogurt Dressing
25 min
Basic Soup Purée
45min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1h 40min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Black Bean Brownies
35 min
Pumpkin Curry
45min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1 godz. 5 min
Carrot Ginger Soup
20min