Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 oz couscous
- 16 oz water, or per couscous package instructions
- 1 oz red onion, in pieces
- ½ oz ginger, in pieces
- 1 tbsp extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
- 4 oz carrots, in pieces
- ½ oz raisins
- 14 ½ oz canned chickpeas, rinsed and drained
- 1 tbsp curry powder
- 1 tsp salt, to taste
- ½ oz cashews, chopped
- 1 lemon, juice only
- 1 - 2 tbsp fresh cilantro leaves, chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1125 kJ / 269 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 576 mg
Alternatieve recepten
Southwest Quinoa
40min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1h 10min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40min
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1h 25min
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
55min
Vegetarian Chili
50min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Butternut Squash Coconut Curry
40min
Risotto with Spinach and Peas
30 dk
Hummus with Brussels Sprouts and Crunchy Topping (Bill Yosses)
2h 15min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45min