Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ oz fresh cilantro leaves
- 4 oz onions, quartered
- 2 garlic cloves
- ½ oz fresh ginger, peeled, sliced (⅛ in.)
- 1 bird's eye chili, fresh, halved
- 1 tsp black mustard seeds
- ½ tbsp olive oil
- 1 tsp garam masala
- 1 heaping tbsp curry powder, or to taste
- 1 tsp vegetable stock paste, homemade
- 1 tbsp tomato paste
- 5 oz red lentils
- 12 oz eggplant, cubed (1 in.)
- 10 oz water
- 16 oz fresh Roma tomatoes, diced (½ in.)
- 13 ½ oz coconut milk (approx. 1 can)
- 5 oz fresh spinach leaves
- salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1184.8 kJ / 283.2 kcal
- Eiwitten
- 10.6 g
- Koolhydraten
- 31.3 g
- Vetten
- 11.6 g
- Verzadigd vet
- 9.2 g
- Vezels
- 8.2 g
- Natrium
- 44.3 mg
Alternatieve recepten
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1h 5 min
Risotto with Spinach and Peas
30 Min
Broccoli Red Lentil Soup
30 Min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55 Min
Cauliflower and Date Tagine
55 Min
Butternut Squash Coconut Curry
40 dk
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 Min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2 Std. 45 Min
Vegan Cashew Sauté
35 dk
Greek Lentils and Rice
35 dk
Vegetarian Chili
50 dk
Lentil Mushroom Stroganoff
55 Min