Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ oz fresh parsley, leaves only (approx. 25 stems)
- 3 ½ oz red onions, quartered (approx. ½ med. onion)
- 2 tbsp olive oil, divided
- 7 oz sweet potatoes, cut into 1 in. pieces (approx. 1 sm. potato)
- 3 ½ oz zucchini, cut into 1 in. pieces (approx. 1 zucchini)
- 3 ½ oz red bell peppers, cut into 1 in. pieces (approx. 1 med. pepper)
- 6 large eggs
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- ¼ tsp dried chili flakes (optioneel)
- 8 oz buffalo mozzarella cut into rounds (¼ in.)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1848.7 kJ / 441.9 kcal
- Eiwitten
- 27.2 g
- Koolhydraten
- 16.8 g
- Vetten
- 29.3 g
- Verzadigd vet
- 11.6 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 824.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Root Vegetable Gratin
1h 25min
Brown Rice Salad with Turmeric Dressing
1h
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
55min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Mushroom and Spinach Strata
2h 10min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2 Std. 45 Min
Black Bean Walnut Patties
35 Min
Thai Curry Noodles
25 min
Vegetable Patties
1h
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Southwest Quinoa
40min