Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ oz fresh parsley, leaves only (approx. 25 stems)
- 3 ½ oz red onions, quartered (approx. ½ med. onion)
- 2 tbsp olive oil, divided
- 7 oz sweet potatoes, cut into 1 in. pieces (approx. 1 sm. potato)
- 3 ½ oz zucchini, cut into 1 in. pieces (approx. 1 zucchini)
- 3 ½ oz red bell peppers, cut into 1 in. pieces (approx. 1 med. pepper)
- 6 large eggs
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- ¼ tsp dried chili flakes (optioneel)
- 8 oz buffalo mozzarella cut into rounds (¼ in.)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1848.7 kJ / 441.9 kcal
- Eiwitten
- 27.2 g
- Koolhydraten
- 16.8 g
- Vetten
- 29.3 g
- Verzadigd vet
- 11.6 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 824.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Cornbread Pie
1h 25min
Brown Rice Salad with Turmeric Dressing
1h
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
55min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35min
Lentil Moussaka
2 Std. 20 Min
Sweet Potato Stuffed Shells with Cauliflower Alfredo Sauce
1h 30min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Butternut Squash Coconut Curry
40min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2h 45min
Risotto with Spinach and Peas
30min