Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oz extra virgin olive oil
- 8 oz water
- 1 tsp ascorbic acid (vitamin C in powder form) (see Tip) (optioneel)
- 6 sprigs fresh mint, leaves only
- 15 sprigs fresh cilantro, leaves only
- 8 sprigs parsley, leaves only
-
8
leaves lacinato kale
of 8 leaves Tuscan kale, (see Tip) - 1 ripe avocado, halved, peeled, pitted
- 1 green apple, quartered, cored, skin on
- 1 tsp salt
- 1 tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 137.9 kJ / 33 kcal
- Eiwitten
- 0.6 g
- Koolhydraten
- 2.4 g
- Vetten
- 2.7 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 70.5 mg
Alternatieve recepten
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10 dk
Carrot, Miso and Ginger Dressing
5min
Basil Pesto
10 dk
Shaved Brussels Sprouts Salad
20min
Oysters with Lime Granita
15 min
Turmeric Dressing
10 dk
Lime-Cilantro Vinaigrette
10 dk
Green Goddess Salad
10 dk
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20min
Basil Pesto (TM5/6 Metric)
10 dk
Eggcellent Caeser Dressing
10 dk
Herb Butter (Maître d'Hôtel Butter)
10 dk