Brown Rice Risotto with Tuna and Artichokes
TM6 TM5

Brown Rice Risotto with Tuna and Artichokes

3.3 (12 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 9 oz brown rice
  • 4 oz red onions, cut into pieces
  • ½ oz extra virgin olive oil
  • 3 ½ oz dry white wine
  • 24 oz vegetable stock
  • 1 tsp salt, to taste
  • 2 cans tuna, packed in water, drained, flaked
  • 10 oz artichoke hearts, marinated, drained, halved
  • 6 oz mixed olives, drained, pitted, halved
  • fresh thyme leaves, to garnish
  • Parmesan cheese, shaved, to garnish (optioneel)

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1301 kJ / 311 kcal
Eiwitten
16 g
Koolhydraten
43 g
Vetten
9 g
Verzadigd vet
1 g
Vezels
7 g
Natrium
1478 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten