Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 9 oz brown rice
- 4 oz red onions, cut into pieces
- ½ oz extra virgin olive oil
- 3 ½ oz dry white wine
- 24 oz vegetable stock
- 1 tsp salt, to taste
- 2 cans tuna, packed in water, drained, flaked
- 10 oz artichoke hearts, marinated, drained, halved
- 6 oz mixed olives, drained, pitted, halved
- fresh thyme leaves, to garnish
- Parmesan cheese, shaved, to garnish (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1301 kJ / 311 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 1478 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55 min
Egg Puffs
25 min
Basic Vegetable Soup
50 min
Broccoli Red Lentil Soup
30min
Pumpkin Soup with Crispy Chickpeas
1h
Carrot Ginger Soup
20min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35min
Shredded Chicken and Vegetable Lettuce Cups
1 godz. 15 min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1 godz. 5 min
Tuna and Amaranth Patties with Cranberry Vinaigrette Salad
45 min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45 min