Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 9 oz brown rice
- 4 oz red onions, cut into pieces
- ½ oz extra virgin olive oil
- 3 ½ oz dry white wine
- 24 oz vegetable stock
- 1 tsp salt, to taste
- 2 cans tuna, packed in water, drained, flaked
- 10 oz artichoke hearts, marinated, drained, halved
- 6 oz mixed olives, drained, pitted, halved
- fresh thyme leaves, to garnish
- Parmesan cheese, shaved, to garnish (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1301 kJ / 311 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 1478 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Basic Farro
35min
Curried Lentils
5sa 15 dk
White Bean Soup
2h 45min
Sausage and Lentil Stew
1h 15min
Greek Lentils and Rice
40min
Lentil and spinach soup
50min
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
1h
Broccoli Red Lentil Soup
30min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30min
Chickpea stew with vegetables and chorizo
45min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35min
Tuna and Caper Sauce Fusilli
30min