Brown Rice Risotto with Tuna and Artichokes

Brown Rice Risotto with Tuna and Artichokes

3.3 13 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
6 portions

Ingrediënten

  • brown rice
    9 oz
  • red onions cut into pieces
    4 oz
  • extra virgin olive oil
    ½ oz
  • dry white wine
    3 ½ oz
  • vegetable stock
    24 oz
  • salt to taste
    1 tsp
  • tuna, packed in water drained, flaked
    2 cans
  • artichoke hearts, marinated drained, halved
    10 oz
  • mixed olives drained, pitted, halved
    6 oz
  • fresh thyme leaves to garnish
  • Parmesan cheese (optioneel) shaved, to garnish

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1478 mg
Eiwitten 16 g
Calorieën 1301 kJ / 311 kcal
Vetten 9 g
Vezels 7 g
Verzadigd vet 1 g
Koolhydraten 43 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...