Apparaten en accessoires
Brown Rice Risotto with Tuna and Artichokes
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
6 portions
Ingrediënten
-
brown rice9 oz
-
red onions cut into pieces4 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
dry white wine3 ½ oz
-
vegetable stock24 oz
-
salt to taste1 tsp
-
tuna, packed in water drained, flaked2 cans
-
artichoke hearts, marinated drained, halved10 oz
-
mixed olives drained, pitted, halved6 oz
-
fresh thyme leaves to garnish
-
Parmesan cheese (optioneel) shaved, to garnish
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1478 mg
Eiwitten
16 g
Calorieën
1301 kJ /
311 kcal
Vetten
9 g
Vezels
7 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
43 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Alternative Risottos
10 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Minestrone
45min
Asparagus Cream Soup
25min
Golden Beet Gazpacho
50min
Beef Stroganoff
1u.
Turkey and Wild Rice Stuffed Peppers
1u. 45min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40min
Cauliflower Tabbouleh
10min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45min
Cornbread Pie
1u. 25min
Carrot Ginger Soup
20min
Butternut Squash and Apple Soup
30min