Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 9 oz brown rice
- 4 oz red onions, cut into pieces
- ½ oz extra virgin olive oil
- 3 ½ oz dry white wine
- 24 oz vegetable stock
- 1 tsp salt, to taste
- 2 cans tuna, packed in water, drained, flaked
- 10 oz artichoke hearts, marinated, drained, halved
- 6 oz mixed olives, drained, pitted, halved
- fresh thyme leaves, to garnish
- Parmesan cheese, shaved, to garnish (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1301 kJ / 311 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 1478 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Basic Vegetable Soup
50 min.
Broccoli Red Lentil Soup
30 dk
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40 min.
Pumpkin Soup with Crispy Chickpeas
1h
Mushroom and Artichoke Dip
25 min.
Tuna and Amaranth Patties with Cranberry Vinaigrette Salad
45 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35 min.
Coconut and Apple Crumble
45 min
Split Pea Soup
1hod. 25min
Basic Soup Purée
45 min