Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 lemon, peel only, no pith (approx. 0.5 oz of peel)
- 1 oz dried porcini mushrooms
- 1 tsp fennel seeds
- 1 ½ tsp salt, to taste, divided
- 1 ½ tsp fresh ground pepper, to taste, divided
- 5 oz yellow onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 1 oz olive oil
- 5 ½ oz parsnips, diced (½ in.) (approx. 3 med. parsnips)
- 6 oz carrots, diced (½ in.) (approx. 4 med. carrots)
-
10
oz Yukon gold potatoes, cubed (½ in.), (approx. 3 med. potatoes)
of 10 oz sweet potatoes, cubed (½ in.) - 4 ½ oz celery, cut into pieces (¼ in.) (approx. 5 stalks)
- 4 oz pearl barley
- 22 oz water
- 2 heaping tsp vegetable stock paste
- 1 oz tomato paste
- 1 can diced tomatoes (approx. 14.5 oz)
-
8
oz baby portobello mushrooms, sliced
of 8 oz sugar snap peas - parsley, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1452 kJ / 347 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
White Bean Soup
2h 45min
Black Bean Walnut Patties
35 Min
Broccoli Red Lentil Soup
30 Min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 Min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40 Min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35 Min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55 Min
Butternut Squash Coconut Curry
40 Min
Eggplant and Tomato Pasta
45 Min
Pasta Primavera
50 Min
Vegetable Stew
1 Std. 15 Min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 Min