Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 lemon, peel only, no pith (approx. 0.5 oz of peel)
- 1 oz dried porcini mushrooms
- 1 tsp fennel seeds
- 1 ½ tsp salt, to taste, divided
- 1 ½ tsp fresh ground pepper, to taste, divided
- 5 oz yellow onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 1 oz olive oil
- 5 ½ oz parsnips, diced (½ in.) (approx. 3 med. parsnips)
- 6 oz carrots, diced (½ in.) (approx. 4 med. carrots)
-
10
oz Yukon gold potatoes, cubed (½ in.), (approx. 3 med. potatoes)
of 10 oz sweet potatoes, cubed (½ in.) - 4 ½ oz celery, cut into pieces (¼ in.) (approx. 5 stalks)
- 4 oz pearl barley
- 22 oz water
- 2 heaping tsp vegetable stock paste
- 1 oz tomato paste
- 1 can diced tomatoes (approx. 14.5 oz)
-
8
oz baby portobello mushrooms, sliced
of 8 oz sugar snap peas - parsley, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1452 kJ / 347 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Vegetarian Chili
50min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Vegetarian chilli
1 godz. 5 min
Vegan Spaghetti and "Meatballs"
1h 30min
Broccoli Red Lentil Soup
30min
Greek Vegetables
1h
Kabocha Sage Risotto
40min
Vegetable Stew
1h 15 min
Buckwheat and Butternut Squash Risotto
35 Min