Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 oz yellow onions, quartered
- 3 oz carrots, in pieces (2 in.)
- 3 garlic cloves
- ½ oz extra virgin olive oil
- 4 oz dried beans, small, e.g. lima, pinto, chickpeas, red beans or mixed, soaked in water overnight
- 2 oz pearl barley, rinsed
- 20 oz beef meat (stew cut)
- 1 dried bay leaf
- 1 tsp paprika
- 1 tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 32 oz beef broth
- 12 oz baby red potatoes, halved
- 6 large eggs, rinsed
- 2 sprigs fresh thyme, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1812 kJ / 433 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 1027 mg
Alternatieve recepten
Mushroom and Sausage Stew with Barley
45 min
Korean Beef Sauté
1h 25 min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1 Std.
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1h 25 min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15 min
Kung Pao Chicken
1h 5min
Chinese Pork with Vegetables
1h 20 min
Spicy Pork with Tomatoes
35 min
Sweet and Spicy Takeout Chicken
1 Std.
Sweet Potato Gnocchi
1 Std. 15 Min
Chicken Stroganoff Soup
55 Min
Chicken Satay Pizza
1 Std. 50 Min