Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 oz yellow onions, quartered
- 3 oz carrots, in pieces (2 in.)
- 3 garlic cloves
- ½ oz extra virgin olive oil
- 4 oz dried beans, small, e.g. lima, pinto, chickpeas, red beans or mixed, soaked in water overnight
- 2 oz pearl barley, rinsed
- 20 oz beef meat (stew cut)
- 1 dried bay leaf
- 1 tsp paprika
- 1 tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 32 oz beef broth
- 12 oz baby red potatoes, halved
- 6 large eggs, rinsed
- 2 sprigs fresh thyme, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1812 kJ / 433 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 1027 mg
Alternatieve recepten
Grape Jelly Sweet & Sour Meatballs
50min
Homemade Salt Substitute and Flavor Enhancer
30 Min
Tunisian Beef Ribs
4h 55 min
Pomegranate Glazed Stuffed Beef Tenderloin
1h 45min
Portuguese Fish and Potato Stew
45min
Egg Puffs
25min
Orange Herb Chicken and Rice
50min
Japanese Souffle Pancakes
40min
Sesame Orange Chicken
1 Std. 30 Min
Mushroom-Stuffed Potato Patties
1 Std.
Barley Risotto with Beef Short Ribs
3 Std. 20 Min
Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
4 Std.