Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 fresh bird's eye chili (optioneel)
- 2 oz shallot
- 2 garlic cloves
- 2 oz extra virgin olive oil
- ½ tsp salt
- ¼ tsp freshly ground pepper
- 8 oz kale, leaves only, center stalks removed, cut into 2 in. strips (approx. 1 lg. bunch), divided
- 8 ½ oz broccolini, halved (approx. 3 in.)
- 2 oz slivered almonds
- 2 oz dried cranberries
- ½ oz lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 803 kJ / 192 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Ginger Cabbage Slaw
15 min
Carrot, Miso and Ginger Dressing
5min
Kamut Salad with Spicy Lemon Vinaigrette
9h 25min
Purple Cabbage with Pecan Salad
15 min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1h 5min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15 min
Sautéed Cauliflower
25min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1h 5min
Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
35 min