Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Filling
- 3 oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 6 oz yellow onions, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 1 oz extra virgin olive oil
-
¾
tsp salt
of 1 ½ tsp homemade salt substitute and flavor enhancer - ¼ tsp ground black pepper
- 5 oz fresh spinach leaves
- 20 oz marinated artichoke hearts, drained
-
4 ½
oz cream cheese, in pieces
of 3 ½ oz mascarpone cheese
Chicken
- 60 oz water
- 1 oz lemon juice
- 2 chicken breasts, skinless, boneless, organic (approx. 12 oz ea.)
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 1 tbsp vegetable oil
- fresh parsley, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3456 kJ / 826 kcal
- Eiwitten
- 86 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 34 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 18 g
- Natrium
- 3024 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sous-vide Steak
1 Std. 30 Min
Turkey and Wild Rice Stuffed Peppers
1h 45 min
Sous-Vide Pork Chops, Pears and Chocolate Sauce
2hod. 55min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Curry Seafood Chowder
1h
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1h
Jalapeño Chicken Lettuce Wraps with Guacamole
30 min
Beef and Apple Cabbage Rolls
1hod. 35min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Southwestern Shepherd's Pie
2h 5 min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1h 40 min
Korean Beef Sauté
1 Std. 25 Min