Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Filling
- 3 oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 6 oz yellow onions, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 1 oz extra virgin olive oil
-
¾
tsp salt
of 1 ½ tsp homemade salt substitute and flavor enhancer - ¼ tsp ground black pepper
- 5 oz fresh spinach leaves
- 20 oz marinated artichoke hearts, drained
-
4 ½
oz cream cheese, in pieces
of 3 ½ oz mascarpone cheese
Chicken
- 60 oz water
- 1 oz lemon juice
- 2 chicken breasts, skinless, boneless, organic (approx. 12 oz ea.)
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 1 tbsp vegetable oil
- fresh parsley, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3456 kJ / 826 kcal
- Eiwitten
- 86 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 34 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 18 g
- Natrium
- 3024 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1 Std. 10 Min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1u.
Pineapple Teriyaki Salmon
30 Min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1u. 40min
Sous-Vide Pork Chops, Pears and Chocolate Sauce
2h 55min
Soy Poached Chicken
50 Min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1u.
Sous-vide Herbed Turkey with Roasted Red Pepper Sauce
5 Std.
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1u.
Sous-vide Steak
1u. 30min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40min
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1u. 40min