Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Filling
- 3 oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 6 oz yellow onions, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 1 oz extra virgin olive oil
-
¾
tsp salt
of 1 ½ tsp homemade salt substitute and flavor enhancer - ¼ tsp ground black pepper
- 5 oz fresh spinach leaves
- 20 oz marinated artichoke hearts, drained
-
4 ½
oz cream cheese, in pieces
of 3 ½ oz mascarpone cheese
Chicken
- 60 oz water
- 1 oz lemon juice
- 2 chicken breasts, skinless, boneless, organic (approx. 12 oz ea.)
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 1 tbsp vegetable oil
- fresh parsley, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3456 kJ / 826 kcal
- Eiwitten
- 86 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 34 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 18 g
- Natrium
- 3024 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef and Broccoli Sauté
30 min
Homemade Salt Substitute and Flavor Enhancer
30 min
Slow Cooked Pulled Pork with Apple and Fennel Salad
5h
Sautéing Red Pepper with Onions
25min
Cheesy Stuffed Meatloaf with Broccolini and Eggplant
1h 5 min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45min
Mixed Mushroom Sauté
30 min
Lemon Caper Asparagus
25min
Sous-Vide Pork Chops, Pears and Chocolate Sauce
2h 55min
Florentine Meatballs and Linguine
1h 10min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1 godz.
Meatloaf with Mushroom Sauce
1h 30min