Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Orange Compound Butter
- 1 orange
- 8 oz unsalted butter, diced, chilled
- 6 cloves roasted garlic, homemade (see Tip) or 6 cloves roasted garlic, store bought
- ½ oz honey
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
Sous Vide Pork Chops
- 2 pork chops, boneless (approx. 6-8 oz ea., 1 in. thick)
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 2 sprigs thyme, divided
- 65 oz water, to fully submerge bag (not higher than the max. fill level)
- 1 oz lemon juice
Cherry Port Sauce
- 1 ½ oz shallots, cut into pieces
- 1 sprig fresh thyme, leaves only, plus extra to garnish
- 7 oz port wine
- 1 oz balsamic vinegar
- 1 oz brown sugar
- 4 oz frozen cherries, pitted, thawed, halved
- vegetable oil, to sear
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 6165.2 kJ / 1473.5 kcal
- Eiwitten
- 55.2 g
- Koolhydraten
- 72.6 g
- Vetten
- 99 g
- Verzadigd vet
- 60.7 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 1738 mg
Alternatieve recepten
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min
Beer Can Burger with Beer Mushrooms
2h 10min
Slow Cooked Hoisin Pulled Pork with Sesame Ginger Slaw
6h 10 min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
2u.
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM5)
2u.
Sous-Vide Pork Chops, Pears and Chocolate Sauce
2h 55min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45 Min
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1u.
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30 Min
Slow Cooked Beets
40min
Coconut Lime Cashew Jasmine Rice
35min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min