
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Orange Compound Butter
- 1 orange
- 8 oz unsalted butter diced, chilled
- 6 cloves roasted garlic, homemade (see Tip) or 6 cloves roasted garlic, store bought
- ½ oz honey
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
Sous Vide Pork Chops
- 2 pork chops, boneless (approx. 6-8 oz ea., 1 in. thick)
- salt to taste
- ground black pepper to taste
- 2 sprigs thyme divided
- 65 oz water to fully submerge bag (not higher than the max. fill level)
- 1 oz lemon juice
Cherry Port Sauce
- 1 ½ oz shallots cut into pieces
- 1 sprig fresh thyme leaves only, plus extra to garnish
- 7 oz port wine
- 1 oz balsamic vinegar
- 1 oz brown sugar
- 4 oz frozen cherries, pitted thawed, halved
- vegetable oil to sear
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1473.5 kcal / 6165.2 kJ
- Eiwitten
- 55.2 g
- Vetten
- 99 g
- Koolhydraten
- 72.6 g
- Vezels
- 3.8 g
- Verzadigd vet
- 60.7 g
- Natrium
- 1738 mg